Asus ZenPad 3S 10" (Z500KL) Varavirta

Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset tabletin akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) tabletin kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa tablettisi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) Varavirta Voimapankit

    Kun Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) tabletistasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa sen oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) tabletin varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla taulutietokoneeseen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään tabin käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

    Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja myös eri värisiä. Suurimmat Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) varavirta voimapankit ovat yli 10000 mAh suuruisia.

    Suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat tablettisi useamman kerran tyhjästä täyteen. Tietenkin suuremman tehon sisältävät varavirtalähde voimapankit ovat myös ulkoisilta mitoiltaan pienempiä suurempia, mutta silti ne sopivat näppärästi Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) tabletin kaveriksi laukkuun ja reppuun. Osa varavirtalähde voimapankeista on slim kokoisia ja niiden väritys vaihtelee mustan, hopean, vihreän, pinkin ja kultaisen välillä. Asus ZenPad 3S 10” (Z500KL) tabletin kanssa yhteensopivat varavirtalähde voimapankit ovat ulkoisia akkuja, joiden ulkopinta on joko metallia, kuten alumiinia tai kovamuovia. Varavirtalähde voimapankeissa on yleensä mukana myös taskulamppu, joten sinun ei tarvitse tyyty&a

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä