Asus ZenPad 10 Urheilu ja ulkoilu

Asus ZenPad 10 tabletin kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Asus ZenPad 10 tablettisi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus ZenPad 10 Urheilu ja Ulkoilu

    Asus ZenPad 10 tabletti on nimensä mukaisesti kymmenen tuuman kokoinen laite, jonka ulkoiset mitat ovat 251.6 x 172 x 7.9 mm, eikä painoakaan ole kuin 510 grammaa. Tyylikäs ja suorituskykyinen ovat parhaat adjektiivit kuvaamaan tätä tablettia, sillä sen ulkomuodot on viimeistelty käyttäen erinomaista design –silmää. Asus ZenPad 10 on matkalaiselle hyvä ystävä, koska sen akku on tehty kestämään! Saatkin siitä kaverin itsellesi noin 10 tunnin ajaksi, joten siitä kerkeää katsomaan leffan jos toisenkin. Sisäänrakennetun sim –korttipaikan ansiosta, et tarvitse edes Wi-Fiä käyttääksesi Asus ZenPad 10 tablettia. Laite kannattaa kuitenkin suojata rikkoontumiselta, koska rikkonaisella Asus ZenPad 10 tabletilla ei tee mitään.

     

    Asus ZenPad 10 urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat tabletin käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Jotta tabletista saisi kaiken irti ulkoilun lomassa, tarvitsee jokainen moderni Asus ZenPad 10 käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, tabletin polkupyörätelineen tai vesitiiviin tabletin suojapussin.

     

    Asus ZenPad 10 yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Asus ZenPad 10 urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko retkeilyn tai ulkoilun ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Pyöräiltäessä tabletin polkupyöräteline on näppärä väline, mikäli tablettia halutaan kuljettaa mukana, koska tablettiteline sopii pyörään kuin pyörään ja se pitää Asus ZenPad 10 tabin näytön koko ajan paremmin esillä. Vesillä liikuttaessa Asus ZenPad 10 kannattaa suojata roiskeilta vesitiiviillä tabletin suojapussilla. Roisketiivis tabletin suojapussi pitää laitteesi kuivana ja ehjänä kaikista kovimmassakin vesisateessa.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä