Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy Xcover 7 Mobbit Takakameran Panssarilasi, Musta Samsung Galaxy Xcover 7 Mobbit Takakameran Panssarilasi, Musta

Mobbit

Samsung Galaxy Xcover 7 Mobbit Takakameran Panssarilasi, Musta

Arvostelut

0/5 tähteä

Ei saatavilla

Normaali toimitus: ke 17 heinä - pe 19 heinä

Erinomainen suojaavuus

Samsung Galaxy Xcover 7 puhelimen takakameran Mobbit panssarilasi suojaa puhelimen kameraa iskuilta sekä ikäviltä naarmuilta. Helposti paikoilleen asetettava takakameran panssarilasi lisää kameroiden kestävyyttä merkittävästi paremmaksi. Läpinäkyvä ja huomaamaton Takakameran Mobbit panssarilasi on super ohuen rakenteensa ansiosta suorastaan huomaamaton. Lasi on varustettu mustilla reunuksilla, mutta linssien kohdalta lasi on täysin läpinäkyvä. Kamera on yksi puhelimen tärkeimmistä osista, joten sen linssit kannattaa suojata. Toimii yhdessä kuorten ja koteloiden kanssa Takakameran panssarilasi on helppo asettaa paikoilleen sen pienen pinta-alan ansiosta. Tarkasti kameran linssien päälle asettuva lasi toimii yhdessä lähes kaikkien kuorten ja koteloiden kanssa. Niiden käyttö samaan aikaan on jopa suositeltavaa maksimaalisen turvan saavuttamiseksi. Panssarilasi on pinnoitettu likaa hylkivällä oleofobisella pinnoitteella.

7,49€

9,99€
TukkuClub hinta 7,12€

Ilmoita minulle kun tuote on saatavilla

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!