Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Goospery Bravo Suojakotelo, Navy
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Goospery Bravo Suojakotelo, Navy
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Goospery Bravo Suojakotelo, Navy
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Goospery Bravo Suojakotelo, Navy Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Goospery Bravo Suojakotelo, Navy

Goospery

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Goospery Bravo Suojakotelo, Navy

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ti 26 syys - to 28 syys

Navy Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Goospery Bravo suojakuori on yksinkertainen ja tyylikäs tapa suojata puhelin tehokkaasti kauttaaltaan. Kotelossa on panostettu myös käytettävyyteen, joten voit kuljettaa useita kortteja kotelon kannessa. Huolellisesti viimeistellyssä suojakotelossa laatu kohtaa käytettävyyden.

Korttipaikat ja magneettinen kansiläppä

Goospery Bravo suojakotelo toimii erinomaisesti lompakon korvikkeena, sillä siinä on kolme korttipaikkaa ja setelitasku. Kotelon kansi pysyy tukevasti kiinni erillisen magneettiläpän avulla, joten kansi ei pääse aukeamaan vahingossa. Kotelon nerokkaan muotoilun ansiosta kotelo on mahdollista laittaa sivuttain parempaan katselukulmaan esim. videoita varten.

Helppo ja miellyttävä käyttää

Suojakotelon kannessa on aukko kaiuttimelle, joten puhelimeen puhuminen onnistuu kannen ollessa suljettuna. Goospery Bravo kotelo on muotoiltu mahdollisimman ohueksi, jotta puhelimesi käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa. Pehmeät materiaalit tuntuvat hyvältä kädessä ja kestävät käyttöä pitkään.

PS. Suojaa Näyttö! Katso tästä sopiva panssarilasi!

19,99€

TukkuClub hinta 18,99€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!