Takaisin

Tuotekuvat

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Screenor Bumper Suojakuori, Kirkas
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Screenor Bumper Suojakuori, Kirkas Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Screenor Bumper Suojakuori, Kirkas

Screenor

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Screenor Bumper Suojakuori, Kirkas

Arvostelut

0/5 tähteä

Ei saatavilla

Normaali toimitus: ma 2 loka - ke 4 loka

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G puhelimen kirkas Screenor Bumper suojakuori kestävä tapa suojata puhelin rikkoontumiselta. Läpinäkyvän suojakuoren sivut ovat pehmeät sekä joustavat ja takaosa on kestävää kovamuovia. Laadukkaista materiaaleista valmistettu kuori tarjoaa erinomaisen suojan ja se myös vaimentaa iskuja, mikäli puhelimesi sattuu putoamaan. Tyyliä ja suojaa jokaiseen tilanteeseen!

Pudotukset eivät enää pelota

Screenor Bumper suojakuori on muotoiltu ottamaan iskuja vastaan, jotta puhelimesi säilyy ehjänä tapaturman sattuessa. Kuoren kulmat on muotoiltu pehmentämään puhelimeen kohdistuvaa iskua. Sen reunat nousevat aavistuksen näytön yläpuolelle, kuten myös takaosa. Näin puhelin on kauttaaltaan hyvässä suojassa.

Kestävä ja läpinäkyvä

Bumper suojakuorissa yhdistyy sujuvasti joustava TPU-muovi sekä kestävä kovamuovi. Joustavien reunojen ansiosta reunukset kestävät kulutusta ja kovamuovinen takalevy pitää sisällään olevan puhelimen uudenveroisena. Kuoren takaosa on läpinäkyvä ja jättää puhelimen oman värimaailman kauniisti näkyviin.

PS. Suojaa Näyttö! Katso tästä sopiva panssarilasi!

8,50€

16,99€
TukkuClub hinta 8,07€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!