ZTE Blade V8 kuoret

ZTE Blade V8 kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on valmis ottamaan iskuja vastaan. Valitse käyttöösi sopivimmat kuoret kuten esimerkiksi joka puolelta suojaava lompakkokotelo tai tyylikäs taustakuori ja viimeistele suojaavuus huomaamattomalla panssarilasilla. Tällä yhdistelmässä ZTE Blade V8 on kauttaaltaan suojattu. Tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    ZTE Blade V8 kuoret –  Suojausta jokaisen tarpeisiin

    ZTE Blade V8 kuorilla pidät laitteesi siistinä ja ehjänä. Näin ollen saat nauttia siitä todennäköisesti pidempään, kuin jos se ei olisi suojattu asianmukaisesti. Mielestämme kuoria ei pidä ajatella ainoastaan suojana vaan myös ulkonäöllisesti, sillä useasti puhelinta valmistetaan vain muutamassa värissä, mutta värikkäillä kuorilla saat puhelimestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. Omannäköisillä ZTE Blade V8 kuorilla laitteesi tuntuu omaltasi ja voit yhdistää laitteesi esimerkiksi osaksi asukokonaisuuttasi. Kuitenkin joillekin kuorien ulkonäöllä ei ole suurempaa merkitystä, sillä haetaan jotain mahdollisimman suojaavaa. Toiset taas etsivät laitteelleen mahdollisimman huomaamatonta suojaa. ZTE Blade V8 kuoret ovat helppoja vaihtaa, joten eri tilaisuuksiin erilaiset suojat ovat myös hyvä vaihtoehto. Etsit minkälaista suojaa tahansa millaiseen käyttötarkoitukseen tahansa, niin kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri itsellesi sopivimmat ZTE Blade V8 kuoret. 

    ZTE Blade V8 kuoret – Viimeistele suojaus panssarilasilla 

    Valittuasi itsellesi sopivimmat ZTE Blade V8 kuoret kannattaa miettiä laitteen suojausta vielä pidemmälle. Näyttö on aina puhelimen herkin osa, sillä vaikka sinulla olisi millaiset kuoret tai kotelo käytössäsi, niin puhelin tippuu käsistä yleensä aina sen ollessa käytössä, eli läppä auki. Perinteiset suojakalvot eivät ole enää suositeltavia, sillä suojakalvot suojaavat näyttöä lähinnä naarmuilta ja sormenjäljiltä. ZTE Blade V8 Panssarilasi puolestaan tekee saman, sekä tiputuksessa näytön osuessa maahan rikkoutuu puhelimen oman näytön puolesta. Voidaan siis sanoa, että panssarilasi on ha

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä