ZTE Blade V6 kuoret

ZTE Blade V6 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat ZTE Blade V6 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Blade V6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    ZTE Blade V6 kuoret – Pitkää ikää puhelimellesi

    ZTE Blade V6 kuoret takaavat puhelimellesi pidempää ikää. Kukaan ei halua, että puhelin naarmuuntuu tai huonoimmassa tapauksessa tipahtaa ja hajoaa käyttökelvottomaksi. Tämän takia kuoret ovat ehdottomat turvaamaan Blade V6 puhelimesi ehjänä säilymisen. Tietenkään ketään ei voi pakottaa ostamaan kuoria puhelimelle, mutta kannattaa miettiä haluatko että upouusi Blade V6 puhelimesi on jo viikon käytön jälkeen naarmuinen ja kolhuilla vai, että se säilyy useamman vuoden priimakunnossa. Voin sanoa, että kyllä se harmittaa kun ei laittanut sitä murto-osaa puhelimen hinnasta kuoriin, joilla olisi saanut Blade V6 puhelimelle suojaa. Nimittäin jo budjetoimalla 8,95€ Blade V6 kuoriin saat tarvittavan suojan puhelimellesi!

    Kaupungilla kävellessä huomaa, että lähes kaikkien ihmisten puhelimet ovat suojattu tavalla tai toisella. Etenkin nuorten keskuudessa lompakkomalliset kuoret ovat hitti, sillä erillistä lompakkoa ei tarvitse kantaa mukana, vaan tärkeimmät kortit kulkevat aina Blade V6 puhelimesi mukana. Mikä olisikaan helpompaa, kuin jättää paksu ja painava lompakko kotiin ja sujauttaa kortit ja setelit kuoreen! Vanhemmat ihmiset taas hakevat ZTE Blade V6 puhelimeltaan pitoa, sillä sormet eivät ole enää niin näppärät ja puhelin voi helposti luiskahtaa käsistä. Tähän meiltä löytyy silikonisia S-line kuoria, joilla loistava näppituntuma on taattu Blade V6 puhelimeesi!

    Pari klikkausta ja tilaus on tehty!

    Istuessasi työmatkalla bussissa tai junassa et kerkeä tekemään mitään hyödyllistä, mutta siinä ajassa kerkeät tekemään

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä