ZTE Blade A512 kuoret

ZTE Blade A512 kuoret suojaavat laitteesi ja ovat elinehto, jos haluat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Suojauksen lisäksi ZTE Blade A512 kuoret tekevät laitteestasi tyylikkään ja persoonallisen näköisen. Musta on aina varma värivalinta, mutta kokeile vaihteeksi ruskeaa tai räiskyvän pinkkiä vaihtoehtoa. Esimerkiksi aamulla kiireessä töihin lähtiessä ZTE Blade A512 löytyy huomattavasti helpommin sohvatyynyjen välistä, kun kuoret ovat muut kuin mustan väriset. Tärkeintä on kuitenkin, että ZTE Blade A512 kuoret ovat juuri sinun näköisesi, joten valitse sinulle sopivin malli, materiaali ja väri turvaamaan laitteesi. Toimitamme kaikki tilaukset 1-3 arkipäivässä kotimaisesta varastosta ilman erillisiä toimistukuluja. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun! 

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    ZTE Blade A512 kuoret – Suojaa laitteesi kuorilla niin pian kuin mahdollista 

    Jokaisella on joskus huono päivä, jolloin tuntuu, että mikään ei onnistu, vaikka kuinka yrittää tai asiat tuntuvat tipahtelevan käsistä kuin itsestään. Tällaisina päivinä on ZTE Blade A512 laitteesi hyvin riskialtis pudotuksille. Välillä ei edes tarvita sitä huonoa päivää, vaan yksi kohtalokas lipsahdus käsistä ja on laite pian entinen. Tätä emme toivo kenellekään ja tuskinpa kukaan sitä itsekään toivoo. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää suojata ZTE Blade A512 kuorilla ja tarpeellisilla lisävarusteilla. ZTE Blade A512 kuoret kannattaa hankkia jo hyvissä ajoin – viimeistään kun on laitteen hankkinut, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Tutustu ZTE Blade A512 valikoimaamme ja valitse sinulle sopivimmat kuoret materiaalin, mallin ja värin suhteen!

    ZTE Blade A512 kuoret – Panssarilasi viimeistelee laitteesi suojauksen 

    Valittuasi käyttöösi sopivimmat ZTE Blade A512 kuoret kannattaa vielä yhdistää suojaukseen näytön panssarilasi, joka suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Ikävän pudotuksen tapahtuessa panssarilasi suojaa puhelimen oman näytön. Se on siis ”halpa vakuutus” laitteesi näytölle. Panssarilasi on näytöllä huomaamaton ja tuntuma säilyy näytöllä samanlaisena, kuin ilman panssarilasia.  ZTE Blade A512 kuorilla ja panssarilasilla on suojattu kauttaaltaan, eivätkä pienet pudotukset hidasta arkeasi! Suosittelemme panssarilasia käytettäväksi kaikkien ZTE Blade A512 kuorien kanssa.

    ZTE Blade A512 kuoret – Ota laitteesi mukaan lenkkeilyyn ja urheilu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä