Blade A452 Muut Tarvikkeet

ZTE Blade A452 muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät ZTE Blade A452 puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    ZTE Blade A452 muut tarvikkeet

    ZTE Blade A452 puhelin tarjoaa tukun erinomaisia ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. Android käyttöjärjestelmää hyödyntävä ZTE Blade A452 puhelin on täysverinen älypuhelin, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet viihtymiseen, työntekoon ja puhelimen käyttöön. Kirkkaassa 5,0 tuuman näytössä on 720 x 1280 pikseliä, joten siitä on mukava katsoa esimerkiksi nettivideoita ja selata somea. ZTE Blade A452 on mukavan kokoinen laite, joka sopii käteen erinomaisesti. 145 x 71.5 x 8.9 mm kokoinen ja 159 gramman painoinen puhelin sopii myös taskuun ja kaveriksi vaikkapa lenkille. 8 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera takaavat ZTE Blade A452 puhelimella loistavat selfiet ja muut otokset.

    ZTE Blade A452 muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. ZTE Blade A452 puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. ZTE Blade A452 kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä ZTE Blade A452 puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa.

    ZTE Blade A452 latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan ZTE Blade A452 puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä ZTE Blade A452 vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa ZTE Blade A452 nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes väl

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä