ZTE Blade A452 kuoret

ZTE Blade A452 kuoret ovat elinehto, jos haluat pitää puhelimen ehjänä pidempäänkin. ZTE Blade A452 puhelimen 5" näyttö pysyy parhaiten turvassa, kun valitset juuri sinulle sopivat kuoret valikoimastamme. Oletko koskaan kokenut sitä hetkeä, kun iloisena kävelet kaupungilla käyttäen puhelintasi ja puhelin luiskahtaa kädestä suoraan asvaltille? No me olemme ja siksi pyrimme turvaamaan kaikkien puhelimet tältä kohtalolta! ZTE Blade A452 kuoret eivät ole vain puhelimesi ulkonäköön vaikuttava asia, vaan myös antaa sinulle turvan ja rauhan, kun käytät puhelintasi. Blade A452 kuoret myös muuntavat puhelimesi eri väreihin, muotoihin ja kuoseihin, sillä saatavilla on useammanlaisia kuoria ja koteloita. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin hurjan nopean 1-3 arkipäivän ILMAISEN toimituksen.

Blade A452

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojausta ZTE Blade A452 puhelimellesi ja juuri sinun makuun 

    Onko edessäsi kuorien osto ZTE Blade A452 puhelimeesi ja valinnan vaikeus tuottaa sinulle ongelmia? Muutamalla vinkillä löydät varmasti tarkoitukseesi sopivimmat kuoret. Ensiksi täytyy miettiä tarvitseeko sinun kantaa mukanasi esimerkiksi maksukortteja? Tällöin suosittelemme Blade A452 puhelimellesi lompakkokuoria joihin mahtuu näppärästi tarvitsemasi kortit. Vai haetko kenties Blade A452 kuoria jotka eivät tee puhelimestasi ns. paksua ja antavat loistavan pidon puhelimeesi, eikä sinun tarvitse kantaa mukanasi kortteja? Silloin ehdoton valinta on silikonikuoret, jotka takaavat ettei liukas puhelin lipsahda käsistäsi ja puhelin mahtuu edelleen farkkujesi taskuun.

    Seuraavaksi tarvitseekin valita ZTE Blade A452 kuorien väri. Värimaailmaa löytyy laidasta laitaan, jotta jokainen löytää itselleen sen oikean värin. Varma valinta kuorien väriin on musta tai silikonisissa kuorissa läpinäkyvä, josta puhelimen oma väri kuultaa läpi. Musta väri on aina ajaton ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen! Vai oletko kenties hieman räiskyvämpi persoona ja haluat puhelimesi herättävän huomiota tai sopivan asukokonaisuutesi? Tällöin pinkit, violetit tai vaikkapa valkoiset kuoret sopivat Blade A452 puhelimeesi täydellisesti. Stailaa puhelimesi juuri sinulle mieluiseksesi!

    Nyt kun olet löytänyt sinulle sopivimmat Blade A452 kuoret, niin sinun tarvitsee miettiä vielä puhelimen suojausta loppuun asti. Tässä vaiheessa puhutaan näytön panssarilasista, joka suojaa puhelimesi herkimmän osan, eli näytön. Hankkiessasi panssarilasin suojakuoren lisä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä