Axon Elite Urheilu & Ulkoilu

ZTE Axon Elite puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    ZTE Axon Elite Urheilu & Ulkoilu

    ZTE Axon Elite on kaunis kuin koru. ZTE Elite Axon puhelimen alumiinia ja nahkaa oleva runko on ergonomisesti muotoiltu ja erottuu edukseen joka tilanteessa. Kirkas ja antibakteerisesti suojattu Gorilla Glass -näyttö, nopeasti asioita pyörittävä 8-ytiminen suoritin ja 3 Gt RAM-muisti sekä monipuolinen kamera täydellistävät kauniin ZTE Axon Elite kokonaisuuden. Lisäksi voit avata ja lukita puhelimesi tutusti sormella, mutta myös silmillä ja äänelläsi! Muistia on mukavat 32 Gt ja saat lisättyä puhelimeen myös muistikortin. ZTE Axon Elite on ulkoisilta mitoiltaan 154,5 x 75,2 x 9,7 mm ja siinä on 5,5 tuuman näyttö, josta kelpaa katsoa esim. elokuvia.

    ZTE Axon Elite urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa ZTE Axon Elite puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni ZTE Axon Elite käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

    ZTE Axon Elite yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että ZTE Axon Elite urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan.Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää ZTE Axon Elite puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. ZTE Axon Elite on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huomattavasti käsivarsikoteloa parempi ratkaisu, koska puhelinteline sopii pyörään k

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä