Axon Elite Autoilutarvikkeet

ZTE Axon Elite autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. ZTE Axon Elite autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    ZTE Axon Elite Autoilutarvikkeet

    ZTE Axon Elite on kaunis kuin koru. ZTE Elite Axon puhelimen alumiinia ja nahkaa oleva runko on ergonomisesti muotoiltu ja erottuu edukseen joka tilanteessa. Kirkas ja antibakteerisesti suojattu Gorilla Glass -näyttö, nopeasti asioita pyörittävä 8-ytiminen suoritin ja 3 Gt RAM-muisti sekä monipuolinen kamera täydellistävät kauniin ZTE Axon Elite kokonaisuuden. Lisäksi voit avata ja lukita puhelimesi tutusti sormella, mutta myös silmillä ja äänelläsi! Muistia on mukavat 32 Gt ja saat lisättyä puhelimeen myös muistikortin. ZTE Axon Elite on ulkoisilta mitoiltaan 154,5 x 75,2 x 9,7 mm ja siinä on 5,5 tuuman näyttö, josta kelpaa katsoa esim. elokuvia.

    ZTE Axon Elite autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti ZTE Axon Elite puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität ZTE Axon Elite puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja ZTE Axon Elite puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa.

    Autotelineet sopivat ZTE Axon Elite puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi ZTE Axon Elite autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä ZTE Axon Elite puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

    ZTE Axon Elite autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli tupakansytyttimeen, laitettavat laturit ovat näppärä autoilutarvike, koska ne sopivat

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä