Axon 7 Mini Urheilu & Ulkoilu

ZTE Axon 7 Mini puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat ZTE Axon 7 Mini puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    ZTE Axon 7 Mini urheilu ja ulkoilu tarvikkeet

    ZTE Axon 7 Mini on pienempi versio isovelipuhelimestaan, mutta se ei tarkoita, että koon lisäksi muita ominaisuuksia olisi karsittu. Kätevän kokoinen 5,2 tuuman kokoinen näyttö on samanlainen 1080 x 1920 tarkkuuksinen AMOLED näyttö kuin suurempikokoisessa mallissa. ZTE Axon 7 Minissä USB-C liitin on korvannut perinteisen Micro-USB liittimen, mikä onkin tervetullut uudistus. ZTE Axon 7 Miniä on saatavilla trendikkäissä metallinhohtoväreissä: kultaisena ja hopeisena. Molemmat värit näyttävät upeilta ja tuntuvat kädessä mukavilta, sillä pintamateriaalina on harjattu alumiini. Ainoa miinuspuoli pintamateriaalissa on sen liukkaus. Kaikin puolin ZTE Axon 7 Mini tarjoaa joukon käteviä toimintoja näppärän kokoisessa paketissa. 

     

    ZTE Axon 7 Mini urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa ZTE Axon 7 Mini puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni ZTE Axon 7 Mini käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

     

    ZTE Axon 7 Mini yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että ZTE Axon 7 Mini urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää ZTE Axon 7 Mini puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. ZTE Axon 7 Mini on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräilt&aum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä