ZTE Axon 10 Pro kuoret

ZTE Axon 10 Pro tuotiin markkinoilla toukokuussa 2019, ja se on myynnissä monissa eri liikkeissä suomessakin. ZTE valmistajana on melko tuntematon täällä Suomessa, mutta tämä uusi Axon 10 Pro on herättänyt monien ihmisten mielenkiinnon. ZTE Axon 10 Pro puhelimessa on suuri 6,47 tuuman AMOLED – näyttö, joka on markkinoiden huippua. Sisältä löytyy yksi tehokkaimmista piireistä: SnapDragon 855. Nämä yhdessä luovat ZTE Axon 10 Pro puhelimesta kovan kilpailijan Huawein ja Samsungin rinnalle. Jotta saat suojattua tämän kauniin yksilön tarvitset siihen suojakuoren ja panssarilasin. Meiltä Mobiilitukusta löydät laajan valikoiman erilaisia suojakoteloita, suojakuoria ja panssarilaseja ZTE Axon 10 Pro mallille. Tervetuloa suojakuori ostoksille kotimaiseen verkkauppaan. Meillä on halvat hinnat, nopea toimitus ja maan paras asiakapalvelu!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Suojaa kallisarvoinen laitteesi kunnolla

    ZTE Axon 10 Pro on muotoilultaan ja yleisilmeeltään todellakin moderni huippupuhelin, joka kannattaa ehdottomasti suojata oikeaoppisesti. Me Mobiilitukun poppoo tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan, jonka avulla saat suojattua kallisarvoisen laitteesi. Valikoimassamme on useita erilaisia suojakuoria, joista voit valita juuri sinulle sopivat kuoret niin värin, materiaalin tai ominaisuuksien perusteella. Pelkästään suojakuoret eivät kuitenkaan välttämättä pelasta puhelintasi mahdollisilta vahingoilta. Zte Axon 10 Pro:ssa on upea 6,47¨ näyttö, joka kannattaa todellakin suojata esimerkiksi Q&E panssarilasilla. Panssarilasi on helppo asentaa, eikä sitä edes huomaa käytössä. Silti samaan aikaan panssarilasi pelastaa puhelimesi näytön, mikäli sille sattuu jotakin tapahtumaan.

    Lisävarusteilla helpotusta arkeen

    Kun laitteesi suojaus on kunnossa, niin käyhän vilkaisemassa mitä kaikkea muuta mukavaa meillä on tarjota puhelimesi kaveriksi. Muun muassa PopSockets valikoimamme on hiljattain päivittynyt ja siellä on toinen toistaan upeampia tuotteita tarjolla. Myös kaikki tarvittavat laturit, kaapelit, kuulokkeet yms. löydät meidän kotimaisesta verkkokaupastamme! 

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä