ZTE kuoret

ZTE on kiinalainen mobiililaitteiden ja verkkoratkaisujen toimittaja, joka tekee edullisemman hintakategorian tuotteita. Edullinen hinta ei tarkoita, että käytettävyydessä tai ominaisuuksissa olisi tingitty. Android pohjainen käyttöjärjestelmä tekee ZTE puhelimista jokaiselle varteen otettavia älypuhelimia, joiden käyttötarkoitus on yksilöitävissä käyttäjän henkilökohtaisten mieltymyksien mukaan. Toimitamme ZTE lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

ZTE

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    ZTE puhelimien kuoret

    ZTE on kiinalainen televiestintätuotteita valmistava yhtiö, jonka painopisteenä on edullisen hintakategorian laitteet, kuten älypuhelimet. Edullinen hinta ei välttämättä aina tarkoita, että kännykän ominaisuuksista olisi tingitty merkittäviä asioita. Android käyttöjärjestelmää hyöyntävät ZTE puhelimet kannattaa edullisuudestaan huolimatta suojata rikkoontumiselta kuorilla ja suojakuorilla. Kuoret ja suojakuoret ovat myös helppo ja edullinen keino tehdä omasta kännykästä persoonallisempi, jopa asusteeseen sopiva. ZTE kuoret ja suojakuoret voidaan asettaa paikoilleen helposti, jolloin ne pysyvät paikoillaan täydellisesti. Valitse omaan ZTE älypuhelimeesi sopivat kuoret ja suojakuoret erilaisista vaihtoehdoista, mutta muista kuitenkin, että näyttölasi on kaikista herkimmin rikkoontuva kohta, joka on helppo suojata esimerkiksi suojalasin ja lompakko suojakotelon yhdistelmällä.

    ZTE puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki ZTE puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa ZTE puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat ZTE puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. ZTE puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. ZTE puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyykiinni magneetin avulla. Silikoni

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä