Google Nexus 6P

Google Nexus 6P kuoret pitävät tämän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävän puhelimen ehjänä entistä pidempään, joten voit käyttää sitä entistä huolettomammin ja jättää silkkihansikkailla käsittelyn väliin. Valitse omaan käyttöösi sopivat Google Nexus 6P kuoret, jossa on sinun käyttötarkoitukseesi parhaat ominaisuudet kuten ohut muotoilu, korttipaikat, setelitasku tai puhelimen kylkiasennossa pitävä tukijalka. Voit myös helposti vaihtaa laitteesi värimaailmaa ja tyyliä sopivaksi esimerkiksi sporttista iltapäivää varten rannalla tai työpaikan juhlaillallista varten. Google Nexus 6P kuoret istuvat puhelinlaitteen päälle niin täydellisesti, että parhaassa tapauksessa et edes huomaa niiden paikallaan oloa. Google Nexus 6P kuoret eivät missään tapauksessa häiritse jokapäiväistä puhelimenkäyttöä, päinvastoin: ne parantavat sitä ja tekevät siitä myös turvallisempaa. Tiesithän, että Google Nexus 6P kuoret toimitetaan kotiin 1-2 arkipäivässä, eikä toimituskuluja ole!

Nexus 6P

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Nexus 6P Puhelimen Kuoret

    Kun huippuammattilaiset päättävät tehdä yhdessä hyvän puhelimen, ei tulokseen tarvitse pettyä. Google ja Huawei yhdistivät voimansa - syntyi Nexus 6P, puhelin joka täyttää Android-fanin toiveet. Huawei Nexus 6P:n sydän on Qualcomm® Snapdragon 810 -suorittimen uusin versio. Pelaa, puhu, ole somessa, kuuntele musiikkia tai katsele vaikka elokuvia, niin tehokas suoritin takaa, että teho ei lopu kesken tärkeimpien tekemisten. Huawei Nexus 6P on näyttävä ja iso puhelin, jonka 5,7 tuuman näyttö on resoluutionsa ja pikselitiheytensä ansiosta yksi markkinoiden kirkkaimmista. Huawei Nexus 6P on kooltaan 159,3 x 77,8 x 7,3 mm ja painaa 178g.

    Huawei Nexus 6P kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Huawei Nexus 6P kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Huawei Nexus 6P kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Huawei Nexus 6P kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Huawei Nexus 6P puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Huawei Nexus 6P puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

    Huawei Nexus 6P kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä