Google Nexus 6

Motorola Nexus 6 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Motorola Nexus 6 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Nexus 6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Motorola Nexus 6 Puhelimen Kuoret

    Google Motorola Nexus 6 on varustettu suurella, 6″ tuuman Quad HD näytöllä. Nexus 6 puhelimessa on Qualcomm Snapdragon™ 805 quad-core 2.7GHz -prosessori joka mahdollistaa nopean siirtymisen sovelluksesta toiseen ja puhelimen grafiikasta vastaa Adreno 420 GPU, joten elokuvien ja sarjojen katsominen onnistuu vaivattomasti puhelimen näytöltä, eikä teho lopu kesken. Motorola Nexus 6 puhelimen 13 megapikselin kamera on varustettu valovoimaisella 2.0-objektiivilla ja optisella kuvanvakaimella, jonka ansiosta otat entistä parempia kuvia. Kamerassa on LED tekniikalla toteutettu kaksoissalama. Kamera kykenee tallentamaan 4K videokuvaa. Google Motorola Nexus on ulkoisilta mitoiltaan 159,3 x 83 x 10,1 mm ja painaa 184g.

    Motorola Nexus 6 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Motorola Nexus 6 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Motorola Nexus 6 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Motorola Nexus 6 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Motorola Nexus 6 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen.

    Kuoret parantavat Motorola Nexus 6 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Motorola Nexus 6 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi my&oum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä