Google Nexus 5X

LG Nexus 5X kuoret ovat kuin edullinen ja järkevä vakuutus puhelimelle, sillä tällöin ei tarvitse pelätä jokaista laitteeseen kohdistuvaa iskua. Helposti paikalleen asetettavat kuoret toimivat saumattomasti LG Nexus 5X puhelimen kanssa, joten voit käyttää laitetta aivan normaalisti, mutta huomattavasti huolettomammin. Löydä omaan käyttöösi sopivat LG Nexus 5X kuoret ja paranna sinun sekä puhelimesi yhteispeliä sfääreihin, joita et ole aikaisemmin edes tiennyt olevan. Voit esimerkiksi kuljettaa kortteja puhelimen kanssa samassa kotelossa tai asettaa sen kätevään pystyasentoon, kun katselet YouTube videoita näytöltäsi. LG Nexus 5X kuoret ovat myös helppo tapa tehdä tylsästä ja tavallisesta luuristasi hetkessä eri värinen. Tiesithän, että tilatessasi LG Nexus 5X kuoret, sinun ei tarvitse maksaa postikuluja ja toimitamme lähetyksen 1-2 arkipäivässä!

Nexus 5X

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    LG Nexus 5X Puhelimen Kuoret

    LG Nexus 5X on kompakti ja kevyt puhelin, joka on täytetty huipputeknologialla. 5,2 tuuman näyttö ja mukavan kevyt runko tekevät tästä puhelimesta käytännöllisen kumppanin. Puhelin mahtuu taskuun, mutta näyttö on silti tarpeeksi iso vaikkapa leffojen tai tv sarjojen katseluun. LG Nexus 5X:n kamera on yksinkertaisesti hyvä. Se taipuu moneen ja on täydellinen myös hämärissä olosuhteissa, sillä siinä on suuria 1,55 µm:n pikseleitä, jotka sitovat enemmän valoa. LG Nexus 5X puhelimen omistajana saat nauttia aina uusimmasta Android-ohjelmistopäivityksestä ensimmäisten joukossa. LG Nexus 5X on ulkoisilta mitoiltaan 147,0 x 72,6 x 7,9 mm ja painaa 136g.

    LG Nexus 5X kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. LG Nexus 5X kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. LG Nexus 5X kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. LG Nexus 5X kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät LG Nexus 5X puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat LG Nexus 5X puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

    LG Nexus 5X kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuun

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä