Google

Google Nexus on sarja valmistajan itsensä kehittämää Android käyttöjärjestelmää hyödyntäviä mobiililaitteita, jotka se on valmistanut joko itse tai yhdessä muiden laitevalmistajien kanssa. Aikaisemmin Google on hallinnut teettämiensä puhelimien ulkonäköä, kehitystä, markkinointia ja tukea, mutta muut valmistajat ovat valmistaneet itse laitteet. Toimitamme Google / Nexus lisätarviketilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Google

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Google Nexus Puhelimien Kuoret

    Google / Nexus puhelimet ovat joko Googlen itsensä valmistamia älypuhelimia tai sitten sen suunnittelemia ja muiden valmistajien valmistuttavia laitteita. Suuren tietotekniikka-alan yhtiön valmistamat puhelimet on varustettu viimeisimmillä Android versioilla, koska käyttöjärjestelmä on Googlen hallitsema. Suosittelemme suojaamaan Google / Nexus puhelimet kuorilla ja suojakuorilla, sillä ne pidentävät laitteen käyttöikää merkittävästi. Mikä onkaan harmittavampaa, kuin särkeä kallis puhelin, vain sen takia ettei ole hankkinut sen turvaksi kuoria tai suojakuoria.

    Google / Nexus kuoret ja suojakuoret ovat laitteisiin täydellisesti istuvia lisätarvikkeita, eivätkä ne haittaa tippaakaan päivittäistä käyttöä. Ennemminkin päinvastoin: hyvät kuoret ja suojakuoret tekevät Google / Nexus puhelimista persoonallisemman kokonaisuuden. Muuta laitteesi mustaksi, valkoiseksi, pinkiksi, ruskeaksi, siniseksi tai violetiksi hetkessä. Google / Nexus puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Google / Nexus puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Google / Nexus puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän.

    Parhaat Google / Nexus puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Google / Nexus puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Google / Nexus puhelimen lompakko suoja

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä