Xiaomi Redmi Note 10S Kuoret

Xiaomi Redmi Note 10S kuorilla ja koteloilla pidennät laitteesi käyttöikää ja teet siitä samalla itsesi näköisen! Suuresta valikoimastamme löytyy kuoria eri väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Meiltä löytyy puhelimen takaosan ja reunat suojaavia takakuoria sekä suojaavampia lompakkokoteloita, joiden kätevä kansiläppä mahdollistaa myös tärkeimpien korttien kuljettamisen mukana. Puhelimellesi saat persoonallisen ulkoasun pirteillä väreillä ja näyttävilla kuvioilla. Valitsit minkä suojakuoren tahansa, suosittelemme aina suojaamaan puhelimesi sopivalla Xiaomi Redmi Note 10S panssarilasilla, jotta kallisarvoinen puhelimen näyttö pysyy ehjänä. Jotta löytäisit kaikki puhelimen tarvikkeet samasta paikasta, meiltä löytyy myös kattava valikoima lisätarvikkeita, kuten latureita ja kaapeleita. Tervetuloa tilaamaan Xiaomi Redmi Note 10S suojakuoret ja -tarvikkeet Mobiilitukusta!

Redmi Note 10S

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Xiaomi Redmi Note 10S  kuoret antavat kattavan suojan puhelimeesi

     Xiaomi Redmi Note 10S on edullinen, mutta erittäin hyvä keskihintaluokan puhelin. Puhelin on melkein identtinen saman tuoteperheen 4G-mallin kanssa, mutta parannetuilla osilla. Muun muassa kameran ja prosessorin suhteen on tullut parannusta sisarmalliin nähden. Laitteesta löytyy sama upea 6,43 tuuman suuri näyttö ja pitkään kestävä 3000 milliampeeritunnin akku. Näillä teknisillä tiedoilla oleva puhelin kannattaa ehdottomasti suojata sopivilla Xiaomi Redmi Note 10S suojakuorilla, jotta tyylikäs puhelimesi säilyy uudenveroisena pitkään.

     Suojakuoria joka lähtöön

     Valikoimastamme löytyy useita erilaisia Xiaomi Redmi Note 10S kuoria eri väreissä, materiaaleissa ja ominaisuuksilla varustettuna. Helppokäyttöisten takakuorien lisäksi meiltä löytyy lompakkokoteloita, jotka lisäävät puhelimen käytännöllisyyttä. Xiaomi Redmi Note 10S lompakkokoteloista löytyy 1-3 korttipaikkaa ja setelitasku, joten perinteisen lompakon voi jättää parhaassa tapauksessa kotiin. Samalla kotelon kätevä kansiläppä suojaa puhelimen näyttöä kolhuilta. Käytännöllisyyden lisäksi saat suojakuorilla puhelimellesi rutkasti lisää persoonallisuutta ja erotut massasta. Valitsitpa minkä suojakuoren tahansa, täytyy näyttö suojata sopivalla Xiaomi Redmi Note 10S panssarilasilla. Panssarilasin asentaminen on vaivatonta ja helppoa. Toinen vaihtoehto on suojakalvo, mutta ohuutensa vuoksi se suojaa lähinnä likaa ja naarmuja vastaan, mutta on kepeän oloinen käytössä.

     Lisätarvikkeet samalla mukaan

     Suojatarvikkeiden lisäksi meiltä löytyy paljon lisätarvikkeita, jotka tekevät puhelimen käyttäm

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä