13 Pro 5G

Xiaomi 13 Pro 5G kuoret

Tuotteet

27 tuotetta

Laaja valikoima Xiaomi 13 Pro kuoria

Xiaomin tämän vuoden lippulaivapuhelimet ovat nämä 13 -sarjalaiset ja näistä 13 Pro puhelin edustaa tämän hetken kärkimallia. Oli värivalintasi tyylikäs musta tai kiiltävä valkoinen, Xiaomi 13 Pro kuorilla ja koteloilla saat näppärästi vielä vaihdettua laitteesi ulkonäköä mieleiseksi. Tämän alkuvuodesta 2023 julkaistun luurin upea 6,73 tuumainen näyttö on suojaamisen arvoinen ja parhaan suojan saatkin Mobiilitukun panssarilaseilla. Käyttämällä yhdessä sekä panssarilasia, että suojakuorta, varmistat että Xiaomi 13 Pro puhelimesi pysyy ehjänä mukana arjen menossa.

Xiaomi 13 Pro kuoret helpottavat käyttöä

Kun asetat mieluiset suojakuoret Xiaomi 13 Pro puhelimesi päälle, huomaat eron heti. Saat puhelimestasi paremman otteen, eikä laite pääse liukumaan kädestäsi niin helposti kuin aikaisemmin. Kuorten avulla laitteesi pysyy myös paremmin erilaisten pintojen päällä ja ei lipsahda lattialle esimerkiksi sohvan reunalta niin helposti. Jos valintasi Xiaomi 13 Pro laitteen suojaksi on kannellinen suojakotelo, saat kotelosta helposti taitettua esimerkiksi katselutelineen, jolloin vaikkapa videoiden katselu on mukavampaa. Yleisesti kannelliset suojakotelot on varustettu 1-3 korttipaikalla. Onkin kätevää, kun voit laittaa pankkikortin ja vaikkapa ajokortin puhelimen kansiläppään ja jättää varsinaisen lompakon pois taskuistasi. Suojakotelon setelitaskuun voit lisäksi sujauttaa muuta tarvitsemaasi, kuten kuitit ja setelit, näin kaikki tärkeä kulkee samalla puhelimesi mukana. 

Kuorien lisäksi Xiaomi 13 Pro lisätarvikkeet kuntoon

Valikoimastamme löytyy runsaasti lisätarvikkeita puhelimille suojakuorien lisäksi. Xiaomi 13 Pro myyntipakkauksessa tulee mukana sopiva laturi ja latauskaapeli, mutta mikäli kaipaat vaikkapa pidempää kaapelia tai varalaturia, löydät ne lisätarvikkeistamme. Suosituimpia lisätarvikkeitamme ovat kätevät ja hauskat Popsocketsit, jotka antavat paremman otteen laitteestasi. Lisäksi löydät meiltä kaikki tarvitsemasi tarvikkeet esimerkiksi ulkoiluun, pyöräilyyn ja autoiluun. Voit siis tilata kerralla kaikki yhdestä paikasta, yli 25 euron tilauksiin tarjoamme lisäksi ilmaisen toimituksen!