Xperia Z5 Muut Tarvikkeet

Sony Xperia Z5 muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Sony Xperia Z5 puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia Z5 Muut Tarvikkeet

    Sony Xperia Z5 puhelimen 0,03 sekunnin automaattitarkennus takaa sen, että ehdit kuvaamaan kaikki huomaamasi hetket. 23 megapikselin kamera ja 5-kertainen zoomaus huolehtivat kuvien laadukkuudesta, edes zoomaus ei tuo ylimääräistä kohinaa ja epäselvyyttä kuvaan. Illan ja yön hämäryydessä otetut kuvat eivät häviä laadultaan päivällä otettuihin, tämän laitteen kamera ei nimittäin pimeää pelkää. Voit käyttää Sony Xperia Z5 puhelinta huoletta myös sateessa tai vaikkapa hiekka-aavikolla. 5,2 tuumainen Sony Xperia Z5 on kooltaan 146 x 72,1 x 7,45 mm ja painoltaan 156,5 grammaa. Sony Xperia Z5 puhelimen näyttö on ns. Full HD näyttö (1080 x 1920 pikseliä).

    Sony Xperia Z5 muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Sony Xperia Z5 puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Sony Xperia Z5 kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Sony Xperia Z5 puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa.

    Sony Xperia Z5 latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Sony Xperia Z5 puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Sony Xperia Z5 vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Sony Xperia Z5 nopeasti käyttöön. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä