Xperia Z5 Premium Kaiuttimet

Sony Xperia Z5 Premium puhelimen kaveriksi sopii erinomaisesti langaton bluetooth kaiutin, joka takaa että voit nauttia musiikista yhdessä kavereiden kanssa missä tahansa. Ota mukaasi Sony Xperia Z5 Premium puhelin sekä langaton bluetooth kaiutin ja voit pistää bileet pystyyn esimerkiksi mökille, veneeseen, piknikille tai rannalle. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia Z5 Premium Kaiuttimet

Sony Xperia Z5 Premium on tulevaisuuden teknologialla varustetun 4K-puhelin. Sony Xperia Z5 Premium on nimensä mukaisesti premium-luokan puhelin. Tämä Sony näyttää maailman 4K-versiona, joka on nelinkertaisesti niin tarkka kuin monissa uusissa älypuhelimissa olevat Full HD -näytöt. Xperia Z5 Premium skaalaa automaattisesti kuvat ja videot 4K-tarkkuuteen, joten saatat nähdä asioita joita et ole ennen edes huomannut! Kun näyttö loistaa kirkkauttaan, kannattaa myös puhelimen muu ulkoasu paketoida loistavasti upeilla lisätarvikkeilla. Jos uusin teknologia yhdistettynä käytännölliseen 5,5 tuuman näyttöön (ulkoiset mitat 154,4 x 76,0 x 7,8 mm; 181g) kiinnostaa, Sony Xperia Z5 Premium on sinun valintasi.

Sony Xperia Z5 Premium langaton bluetooth kaiutin takaa, että saat nauttia musiikista kavereiden kanssa missä tahansa. Langaton bluetooth kaiutin on erittäin kätevä äänentoistolaite jokaiselle Sony Xperia Z5 Premium omistajalle. Ota Sony Xperia Z5 Premium yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin mukaan mökille, veneelle, rannalle, piknikille, matkalle tai mihin tahansa, missä haluat nauttia musiikin suloisista rytmeistä ja bilettää hyvän äänenlaadun saattelemana. Äänenlaatu langattomissa bluetooth kaiuttimissa on hyvä, ellei jopa erinomainen ja ne on helppo yhdistää Sony Xperia Z5 Premium puhelimeen ilman johtoja. Langattomat bluetooth kaiuttimet ovat aina valmiina toistamaan sävelmiä Sony Xperia Z5 Premium puhelimestasi.

Langaton bluetooth kaiutin toimii sisäänrakennetulla akulla ja sen toiminta-aika vaihtelee muutamista tunneista pariin kymmeneen tuntiin, joten musiikki kuluu pitkään Sony Xperia Z5 Premium puhelimesta. Langattoman bluetooth kaiuttimen lataus onnistuu samalla kun kuuntelee musiikkia, minkä ansiosta voit kuunnella musiikkia koko ajan virtapisteen ollessa lähettyvillä. Sony Xperia Z5 Premium puhelimen kanssa yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin toimitetaan tyypillisesti myös 3,5mm aux piuhan kanssa, joten saat sen käteväst

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä