Xperia Z5 Premium Flip Cover kotelot

Sony Xperia Z5 Premium flip cover kotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja pitävät sen silti ohuena. Aseta Sony Xperia Z5 Premium puhelin kiinni flip cover kotelon takaosaan ja käännä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu vaivattomasti kotelon ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia Z5 Premium Flip Cover Kotelot

    Sony Xperia Z5 Premium on tulevaisuuden teknologialla varustetun 4K-puhelin. Sony Xperia Z5 Premium on nimensä mukaisesti premium-luokan puhelin. Tämä Sony näyttää maailman 4K-versiona, joka on nelinkertaisesti niin tarkka kuin monissa uusissa älypuhelimissa olevat Full HD -näytöt. Xperia Z5 Premium skaalaa automaattisesti kuvat ja videot 4K-tarkkuuteen, joten saatat nähdä asioita joita et ole ennen edes huomannut! Kun näyttö loistaa kirkkauttaan, kannattaa myös puhelimen muu ulkoasu paketoida loistavasti upeilla lisätarvikkeilla. Jos uusin teknologia yhdistettynä käytännölliseen 5,5 tuuman näyttöön (ulkoiset mitat 154,4 x 76,0 x 7,8 mm; 181g) kiinnostaa, Sony Xperia Z5 Premium on sinun valintasi.

    Sony Xperia Z5 Premium flip cover kotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Sony Xperia Z5 Premium flip cover kotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia Z5 Premium flip cover kotelot toimivat kuten kansio: puhelin asetetaan paikoilleen ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle, mikä on helppo kääntää auki käytettäessä puhelimen näyttöä. Sony Xperia Z5 Premium kiinnitetään tyypillisesti flip cover kotelon kovamuovisten reunuksien väliin tai pehmeään tpu geeliseen kehikkoon. Flip cover kotelot suojaavat Sony Xperia Z5 Premium joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Sony Xperia Z5 Premium on hyvä suojata joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta puhelinta tai näyttöä tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Sony Xperia Z5 Premium puhelimen herkin kohta, joten flip cover kotelo antaa sille hyvän suojan, etenkin käytettäessä yhtä aikaa suojalas

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä