Xperia Z5 Compact Urheilu & Ulkoilu

Sony Xperia Z5 Compact puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia Z5 Compact Urheilu ja Ulkoilu

Sony Xperia Z5 Compact on kompakti puhelin (ulkoiset mitat: 127 x 65 x 8,9 mm, paino: 138 g) 4,6 tuuman HD-näytöllä. Puhelin tarjoaa laadukkaat ominaisuudet vaativiinkin toiveisiin, vaativallekin käyttäjälle. Kompaktissa puhelimessa on 23 megapikselin kamera, sormenjälkitunnistin sekä pitkä akkukesto. Sony Xperia Z5 Compact on vesitiivis IP68-suojaluokituksen mukaisesti. Sony Xperia Z5 Compact sopii paljon kuvaavalle käyttäjälle. Kameran nopea automaattitarkennus tarkentaa kohteeseen vain 0,03 sekunnissa. 23 megapikselin pääkameran lisäksi puhelimessa on 5 megapikselin etukamera, joten kuvaat upeat selfiet itsestäsi vaivattomasti hyvällä kuvanlaadulla. Sony Xperia Z5 Compact on saatavissa upeissa väreissä, esimerkiksi valkoisena, mustana, kultaisena, vihreänä ja pinkkinä.

Sony Xperia Z5 Compact urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Sony Xperia Z5 Compact puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Sony Xperia Z5 Compact käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Sony Xperia Z5 Compact yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Sony Xperia Z5 Compact urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Sony Xperia Z5 Compact puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Sony Xperia Z5 Compact on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka su

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä