Xperia Z3 Varavirta

Sony Xperia Z3 varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Sony Xperia Z3 puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia Z3 Varavirta Voimapankit

Sony Xperia Z3 on vuonna 2014 julkistettu älypuhelin, joka toimii Android käyttöjärjestelmällä. Tämä mahdollistaa, jokaisen puhelimen räätälöimisen omanlaiseksi, uniikiksi kokonaisuudeksi. 146 x 72 x 7,3 mm kokoinen 152 g painava Sony Xperia Z3 puhelimessa on 3gb sisäistä muistia, mutta sitä voi jatkaa jopa 128gb asti erillisellä microSD muistikortilla. Sony Xperia Z3 puhelimessa on 5.2 tuuman kokoinen Full HD näyttö (1080 x 1920 pikselin tarkkuudella), josta on hyvä selata mediaa ja huippulaadukkaita kuvia, jotka on otettu laitteen 20.7 megapikselin kameralla. Sony Xperia Z3 puhelimen etukameralla on helppo ottaa hyviä selfieitä, jotka voi jakaa parilla painalluksella helposti someen.

Kun Sony Xperia Z3 puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Sony Xperia Z3 varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Sony Xperia Z3 puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Sony Xperia Z3 latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Sony Xperia Z3 varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Sony Xperia Z3 varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Sony Xperia Z3 puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi useamman kerran tyhj

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä