Xperia Z3 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Sony Xperia Z3 Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Sony Xperia Z3 puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia Z3 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Sony Xperia Z3 on vuonna 2014 julkistettu älypuhelin, joka toimii Android käyttöjärjestelmällä. Tämä mahdollistaa, jokaisen puhelimen räätälöimisen omanlaiseksi, uniikiksi kokonaisuudeksi. 146 x 72 x 7,3 mm kokoinen 152 g painava Sony Xperia Z3 puhelimessa on 3gb sisäistä muistia, mutta sitä voi jatkaa jopa 128gb asti erillisellä microSD muistikortilla. Sony Xperia Z3 puhelimessa on 5.2 tuuman kokoinen Full HD näyttö (1080 x 1920 pikselin tarkkuudella), josta on hyvä selata mediaa ja huippulaadukkaita kuvia, jotka on otettu laitteen 20.7 megapikselin kameralla. Sony Xperia Z3 puhelimen etukameralla on helppo ottaa hyviä selfieitä, jotka voi jakaa parilla painalluksella helposti someen.

Sony Xperia Z3 Micro-USB kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Sony Xperia Z3 Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Sony Xperia Z3 Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Sony Xperia Z3 yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Sony Xperia Z3 Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

Sony Xperia Z3 Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Sony Xperia Z3 Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Sony Xperia Z3 Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Sony Xperia Z3 Micro-USB kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittu

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä