Xperia Z3 Compact Varavirta

Sony Xperia Z3 Compact varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Sony Xperia Z3 Compact puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia Z3 Compact Varavirta Voimapankit

Sony Xperia Z3 Compact on yksi ensimmäisistä älypuhelimista, joiden ISO-arvo on ISO 12800. Tämä oli aiemmin vain kalliiden digitaalikameroiden ominaisuus. Nyt voit ottaa hyviä kuvia huonommassakin valaistuksessa ja saada upeita otoksia sinun Sony Xperia Z3 Compact mobiililaitteella. Sony Xperia Z3 Compact -älypuhelimissa on 25 mm:n laajakulma, minkä ansiosta kuvaan mahtuu suurempi osa kohteesta, sekä SteadyShot Intelligent Active -kuvanvakaaja, joka auttaa säilyttämään terävän videokuvan. Vain 127,3 x 64,9 x 8,6 mm kokoinen Sony Xperia Z3 Compact puhelin painaa vain 129 grammaa, joten tämän kompakti ja tehokas kuvauslaite on helppo kuljettaa kaikkialle taskun tai laukun pohjalla.

Kun Sony Xperia Z3 Compact puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Sony Xperia Z3 Compact varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Sony Xperia Z3 Compact puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Sony Xperia Z3 Compact latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Sony Xperia Z3 Compact varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Sony Xperia Z3 Compact varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Sony Xperia Z3 Compact puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä