Xperia Z3 Compact Kuulokkeet

Sony Xperia Z3 Compact yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Sony Xperia Z3 Compact puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia Z3 Compact Kuulokkeet

Sony Xperia Z3 Compact on yksi ensimmäisistä älypuhelimista, joiden ISO-arvo on ISO 12800. Tämä oli aiemmin vain kalliiden digitaalikameroiden ominaisuus. Nyt voit ottaa hyviä kuvia huonommassakin valaistuksessa ja saada upeita otoksia sinun Sony Xperia Z3 Compact mobiililaitteella. Sony Xperia Z3 Compact -älypuhelimissa on 25 mm:n laajakulma, minkä ansiosta kuvaan mahtuu suurempi osa kohteesta, sekä SteadyShot Intelligent Active -kuvanvakaaja, joka auttaa säilyttämään terävän videokuvan. Vain 127,3 x 64,9 x 8,6 mm kokoinen Sony Xperia Z3 Compact puhelin painaa vain 129 grammaa, joten tämän kompakti ja tehokas kuvauslaite on helppo kuljettaa kaikkialle taskun tai laukun pohjalla.

Sony Xperia Z3 Compact kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Sony Xperia Z3 Compact käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Sony Xperia Z3 Compact kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Sony Xperia Z3 Compact kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Sony Xperia Z3 Compact puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Sony Xperia Z3 Compact kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään.

Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Sony Xperia Z3 Compact kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Sony Xperia Z3 Compact yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetettavat Sony Xperia Z3 Compact kuulokkeet ovat lähtökohtaisesti parhaita ääneltä&au

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä