Xperia XZ3 Johdot, Kaapelit ja Laturit

Sony Xperia XZ3 johdot, kaapelit ja laturit varmistavat, että laitteessasi riittää aina virtaa. Yhteensopivalla USB-C laturilla lataat laitteeseesi virtaa verkkovirrasta ja varavirtalähteellä lataat laitteeseesi virtaa ilman virtaa aikaa ja paikkaa katsomatta. Sony Xperia XZ3 on varustettu pikalatauksella, joten yhteensopivalla USB-C pikalaturilla lataat laitteeseesi virtaa huomattavasti nopeammin kuin tavallisella laturilla. Kaapeleista löydät vaihtoehtoja aina yhdestä metristä jopa kolmeen metriin, joten valitse käyttöösi sopivimman pituinen kaapeli. Äläkä unohda, että Sony Xperia XZ3 tukee Qi –tekniikkaa eli langatonta latausta, joten voit ladata laitettasi myös langattomalla laturilla ilman ylimääräisiä johtoja ja kaapeleita. Toimitamme kaikki Sony Xperia XZ3 laturit, johdot ja kaapelit nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastostamme.

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Pikalataus kruunaa Sony Xperia XZ3 laitteen

    Sony Xperia XZ3 johdot, kaapelit ja laturit varmistavat, että laitteessasi riittää aina virtaa. Sony Xperia XZ3 on varusteltu pikalatauksella, joten yhteen sopivalla USB-C laturilla lataat laitteeseesi virtaa huomattavasti nopeammin kuin tavallisella laturilla. Pikalataus löytyy useista uusista laitteista ja onkin hyvin arvostettu ominaisuus, koska akun latautumista täyteen ei tarvitse odottaa tuntitolkulla. Jos unohdit yöllä ladata Sony Xperia XZ3 laitettasi ja sinulla on aamulla lähtö töihin, niin ei hätää, koska aamulla laittaessasi itseäsi valmiiksi kerkeät saamaan virtaa akkuun jo huomattavan määrän.

    Varavirtalähde voimapankki huolehtii Sony Xperia XZ3 akun riittämisestä paikkaa katsomatta

    Tavalliset Sony Xperia XZ3 laturit lataavat laitettasi verkkovirrasta, mutta aina ei ole mahdollista ladata puhelinta verkkovirrasta. Matkustaessa tai pitkien koulu- ja työpäivien aikana varavirtalähde voimapankki on pelastava tekijä. Se lataa laitettasi ilman verkkovirtaa missä tahansa ja milloin tahansa. Sony Xperia XZ3 varavirtalähde voimapankki ladataan samalla tavalla täyteen verkkovirrasta laturilla kuin puhelin jonka jälkeen voit ladata puhelintasi varavirtalähteen avulla. Valikoimastamme löydät Sony Xperia XZ3 varavirtalähteitä aina 2800mAh lähtien jopa 20000mAh asti, joten valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto. 

    Sony Xperia XZ3 langaton laturi lataa laitettasi ilman johtoja tai kaapeleita

    Sony Xperia XZ3 on varustettu Qi –lataustekniikalla, eli langattomalla latauksella. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ladata puhelintasi langattomalla laturilla. Sony Xperia XZ3 asetetaan langattoman laturin päälle ja langaton laturi lataa puhelintasi ilman johtoja. Sinun ei tarvitse ottaa pois edes Sony Xperia XZ3 kuoria latauksen ajaksi, koska ne eivät haittaa latausta. Valikoimastamm

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä