Xperia XZ2 Muut Tarvikkeet

Sony Xperia XZ2 muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Sony Xperia XZ2 puhelimesi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ2 muut tarvikkeet

    Sony Xperia XZ2 muut tarvikkeet sisältävät puhelimen käyttöä helpottavia tuotteita. Sony Xperia XZ2 puhelimeen on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Sony Xperia XZ2 kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Sony Xperia XZ2 puhelimen kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Sony Xperia XZ2 latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Jos taskusi ovat täynnä, vyökotelo on omiaan kuljettamaan Sony Xperia XZ2 puhelimesi mukanasi mihin tahansa. Kiinnitä Sony Xperia XZ2 vyökotelo joko pujottamalla tai klipsillä vyöhösi ja pidä laitteesi mukana kaikkialla. Vyökotelon kansi kiinnittyy magneetilla jämäkästi ja sieltä on helppo ottaa Sony Xperia XZ2 nopeasti käyttöön.

    Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes välttämätön varuste, jotta Sony Xperia XZ2 ei kastuisi. Voit kiinnittää vesitiiviin suojapussin kaulaan tai käsivarteen, josta Sony Xperia XZ2 näytön näppäily onnistuu vaivattomasti kosketusta tunnistavan ikkunan läpi. Jos tykkäät katsella elokuvia tai YouTube pätkiä Sony Xperia XZ2 näytöltä, niin puhelimen tukijalka on tähän oiva tarvike. Vapauta kätesi ja pidä Sony Xperia XZ2 puhelimesi sopivassa asennossa missä tahansa pinnalla. Tukijalat kiinnittyvät myös moniin sileäpintaisiin suojakuoriin. Itsensä kuvaaminen erilaisiin sosiaalisiin medioihin on trendikästä ja linssisetin avulla saat otettua entis

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä