Xperia XZ2 Compact Kuulokkeet ja Kaiuttimet

Sony Xperia XZ2 Compact kuulokkeilla teet laitteestasi loistavan kaverin lenkkeilyyn ja urheiluun. Valitse käyttöösi sopivimmat kuulokkeet aina langallisista nappikuulokkeista langattomiin bluetooth sankakuulokkeisiin ja laita Sony Xperia XZ2 Compactista musiikki soimaan! Musiikkia on myös mukava kuunnella välillä kaiuttimesta ja langaton bluetooth kaiutin onkin erityisen kätevä, sillä sen voit ottaa vaikkapa rannalle mukaan ja yhdistämällä siihen Sony Xperia XZ2 Compact laitteesi voit kuunnella musiikkia puhelimestasi kaiuttimen kautta. Kuulokkeita ja kaiuttimia musiikin kuunteluun löydät useilta eri valmistajilta, joten tutustu vaihtoehtoihin tarkasti, jotta löydät käyttöösi soveltuvimmat vaihtoehdot. Sony Xperia XZ2 Compact kaiuttimet ja kuulokkeet toimitetaan varastoltamme 1-2 arkipäivässä. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Lue lisää

Sony Xperia XZ2 Compact kuulokkeet – mitkä ovat parhaat?

Sony Xperia XZ2 Compact kuulokkeita löydät valikoimastamme useilta eri valmistajilta ja eri malleissa. Mitkä sitten soveltuvat käyttöösi parhaiten? Se riippuu täysin siitä mitä ominaisuuksia kuulokkeilta haet. Jos sinulle riittää ”perus kuulokkeet” joilla voit kuunnella musiikkia Sony Xperia XZ2 Compact laitteestasi, niin on italialaisen Cellyn valmistamat Bside kuulokkeet sinulle loistava vaihtoehto. Niiden äänentoisto on laadultaan hyvä ja hintakin kilpailukykyinen. Lisäksi värimaailmasta löydät harmaata, kultaista ja hopeaa vaihtoehtoa, joten valitse väri esimerkiksi Sony Xperia XZ2 Compact laitteesi kanssa yhteensopivaksi!

Jos taas tykkäät langattomista bluetooth nappikuulokkeista, niin suosittelemme lämpimästi Huawein AM61 urheilukuulokkeita. Ne istuvat ergonomisen muotoilun ansiosta loistavasti korvaan ja musiikin toistoaika on jopa yli 11 tuntia, joten kuulokkeita ei tarvitse olla latailemassa kokoaikaa. Langattomista bluetooth kuulokkeista löydät myös sankamallin, jotka pysyvät päässäsi kovemmassakin menossa. Lisäksi herkät korvat omaaville sankakuulokkeet ovat paras vaihtoehto, sillä ne istuvat korviesi päälle täydellisesti. Langattomista bluetooth sankakuulokkeista Bluedion H+ Turbine kuulokkeet ovat loistava valinta, sillä niillä on jopa 40 tunnin toistoaika ja musiikin laatu on erinomainen. Kaikki langattomat ja langalliset kuulokkeet ovat yhteen sopivia Sony Xperia XZ2 Compact kanssa ja ne ovat helppo yhdistää! Mielestämme parhaimmat Sony Xperia XZ2 Compact kuulokkeet ovat ne, jotka miellyttävät sinua ja sopivat käyttöösi parhaiten.

Sony Xperia XZ2 Compact handsfree kuuloke on kätevä lisävaruste

Autoa ajaessa handsfree kuuloke on ehdoton lisävaruste, jos haluat puhua puhelimeen ajaessasi. Lisäksi handsfree kuulokkeita näkee ihmisten

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä