Xperia XZ2 Compact Johdot, Kaapelit ja Laturit

Sony Xperia XZ2 Compact on varusteltu pikalataus ominaisuudella (Quick Charge 3.0), joten se latautuu USB-C pikalaturilla erittäin nopeasti täyteen. Pikalatureita löydät valikoimastamme niin tavan käyttöön sopivina, kuin auton tupakansytyttimeen asetettavana autolaturina. Pikalataus on erittäin kätevä lisätoiminto Sony Xperia XZ2 Compact laitteessa, mutta täytyy muistaa, että akku saattaa loppua myös paikassa, jossa laitetta ei pääse lataamaan. Varavirtalähde eli voimapankki onkin kätevä ratkaisu, koska lataat sillä Sony Xperia XZ2 Compact akun täyteen paikassa kuin paikassa. Lisäksi se on helppo kuljettaa laukussa tai repussa. Kaikki Sony Xperia XZ2 Compact USB-C laturit ja voimapankit toimitamme nopealla 1-2 arkipäivän toimitukselle. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ2 Compact latautuu USB-C kaapelilla

    Sony Xperia XZ2 Compact laite on varusteltu USB-C päällä, joten sen lataukseen tarvitset USB-C kaapelin. Valikoimastamme löydät USB-C kaapeleita eri pituuksissa, eri värisinä, eri valmistajilta ja eri materiaaleista valmistettuna. Viime aikoina suuren suosion ovat saaneet kangaspäällysteiset ”tekstiilikaapelit”, sillä monet kokevat ne kestävämmiksi kuin tavan muovipäällysteisen johdon. Sony Xperia XZ2 Compact tekstiilikaapeleita löydät valikoimastamme useissa eri väriseissä, kuten kultaisena ja pinkkinä. Tekstiilikaapeli onkin hauska yhdistää esimerkiksi Sony Xperia XZ2 Compact laitteesi suojakuoren väreihin tai yhteensopivaksi sisustukseesi. Lisäksi pituudet vaihtelevat 1-2.25 metrin välillä, jotta saat tarpeisiisi juuri sopivimman mittaisen johdon.

    Sony Xperia XZ2 Compact on varusteltu pikalatauksella

    Sony Xperia XZ2 Compact on varusteltu pikalatauksella (Quick Charge 3.0), joten sinulla on mahdollisuus ladata laitteesi akku nopeasti täyteen yhteensopivalla pikalaturilla. Tämä onkin loistava ominaisuus laitteessa, sillä akun latautumista ei tarvitse odotella montaa tuntia, vaan se tapahtuu hetkessä. Etenkin kiireisessä aikataulussa tämä ominaisuus pelastaa Sony Xperia XZ2 Compact laitteesi akun loppumiselta. Sony Xperia XZ2 Compact USB-C pikalatureita löydät tavan latureiden lisäksi myös autolatureina, jotka asetetaan auton tai esimerkiksi veneen tupakansytyttimeen, joka lataa laitteesi akun täyteen ajomatkan aikana. 

    Sony Xperia XZ2 Compact laitteen lataat helposti täyteen voimapankilla

    Sony Xperia XZ2 Compact laitteesta akun loppuessa esimerkiksi kesken työmatkaa ainut pelastus on varavirtalähde eli voimapankki. Voimapankki on kätevä lisävaruste, joka kulkee kätevästi mukanasi laukussasi tai repussasi. Se ladataan laturilla täyteen samalla t

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä