Xperia XZ1 Näytönsuojat

Sony Xperia XZ1 näytön panssarilasit ja –kalvot suojaavat arvokkaan puhelimesi näytön iskuilta ja naarmuilta. Näytön panssarilasit ja –kalvot ovat edullinen vakuutus näytölle, joka on herkin kohta rikkoontumaan puhelimista. Iskunkestävä Sony Xperia XZ1 näytön panssarilasi suojaa näyttöä huomattavasti näytön suojakalvoa paremmin. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ1 näytönsuojat

    Sony Xperia XZ1 näytön panssarilasit ja –kalvot parantavat näytön kestävyyttä tässä puhelimessa. Sony Xperia XZ1 näytön panssarilasit ja –kalvot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelimen näyttöä rikkoontumiselta. Sekä näytön panssarilasit, että suojakalvot asettuvat Sony Xperia XZ1 puhelimen oman näyttölasin päälle staattisella kiinnityksellä, joten niistä ei jää näyttöön minkäänlaisia jälkiä pois otettaessa. Etenkin Sony Xperia XZ1 näytön panssarilasi suojaa näyttöä todella hyvin, koska se on valmistettu lasin ja muovin muodostamasta seoksesta, joka koostuu useammasta eri kerroksesta. Vahvan kerrosrakenteen etuna on, että Sony Xperia XZ1 näytön panssarilasit eivät rikkoontuessaan sirpaloidu ikävästi. Sony Xperia XZ1 näytön panssarilasi on todella ohut, vain 0,3mm, joten sitä voidaankin pitää lähes huomaamattomana suojana kallisarvoiselle näytölle. Näytön panssarilasin asettaminen Sony Xperia XZ1 näytön päälle on helppoa ja onnistuu hyvin myös ensikertalaiselta, sillä hyvin puhdistettuun näyttöön näytön panssarilasi asettuu näppärästi paikoilleen. Osa näytön suojalaseista on tehty tarkoituksella aavistuksen puhelimen näytön reunoja kapeammaksi, johtuen laitteen reunojen lievästä kaarevuudesta.

    Sony Xperia XZ1 näytön suojakalvo antaa suojaa näytölle lähinnä likaa ja pienimpiä naarmuja vastaan, mutta samanlaista iskunkestävyyttä sillä ei saavuteta kuin näytön panssarilasilla. Näytön suojakalvo on helppo asentaa Sony Xperia XZ1 puhelimen näytön päälle, sillä se ei tarvitse muuta kuin täysin puhtaan näytön ja tarkan asettamisen. Tämän jälkeen mahdolliset ilmakuplat voidaan lanata esimerkiksi pankkikortin avulla sivuun. Sony Xperia XZ1 näyt&o

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä