Xperia XZ1 Autoilutarvikkeet

Sony Xperia XZ1 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Sony Xperia XZ1 autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia XZ1 autoilutarvikkeet

Sony Xperia XZ1 autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Sony Xperia XZ1 puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Sony Xperia XZ1 puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Sony Xperia XZ1 puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Sony Xperia XZ1 puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Sony Xperia XZ1 autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Sony Xperia XZ1 puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Sony Xperia XZ1 autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli tupakansytyttimeen, laitettavat laturit ovat näppärä autoilutarvike, koska ne sopivat kaikkiin autoihin. Valitse itsellesi johdollinen laturi tai pelkkä latauspistoke. Sony Xperia XZ1 autolaturit on varustettu oikealla liitännällä, jotta saat puhelimesi helposti ladattua. Joissain Sony Xperia XZ1 autolatureissa on kaksi usb kaapelipaikkaa, joilla lataat kaksi laitetta samalla kertaa.

Bluetooth handsfree kuuloke on kätevä ja suorastaan välttämätön autoilutarvike jokaiselle Sony Xperia XZ1 omistajalle, joka enemmänkin autoilee. Handsfree bluetooth kuulokkeet yhdistetään Sony Xperia XZ1 puhelimeen langattomasti bluetoothilla, minkä jälkeen puheluihin vastaaminen onnistuu vaivattomasti. Handsfree on Sony Xperia XZ1 autoilutarvike, joka paitsi helpottaa puhelimen k

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä