Xperia XZ / XZs Urheilu & Ulkoilu

Sony Xperia XZ puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Sony Xperia XZ puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia XZ urheilu ja ulkoilu tarvikkeet

Sony Xperia XZ urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Sony Xperia XZ puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Sony Xperia XZ käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Sony Xperia XZ yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Sony Xperia XZ urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Sony Xperia XZ puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Sony Xperia XZ on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa.

Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huomattavasti käsivarsikoteloa parempi ratkaisu, koska puhelinteline sopii pyörään kuin pyörään ja se pitää Sony Xperia XZ puhelimen näytön koko ajan paremmin esillä. Pyörätelineitä on erilaisia: runkoon kiinnitettävä runkoteline ja tankoon kiinnitettävä tankoteline, joten löydä sinun Sony Xperia XZ puhelimeen mielekäs tankoteline.

Juokseminen ja lenkkeily ovat trendikkäitä urheilulajeja, mutta juoksutrikoissa ei ole kunnollista taskua avaimille, Sony Xperia XZ puhelimelle ja rahoille. Tämän ongelman korjaa vyötärölle asetettava juoksuvyö, juoksupussi tai vyölaukku. Juoksuvyö on kompakti, eikä haittaa liikuntasuoritusta, minkä lisäksi siinä kulkee kaikki tarvi

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä