Xperia XZ / XZs Suojakuoret

Sony Xperia XZ suojakuoret suojaavat puhelimen kaikilta sivuilta ja takaa parantaen laitteen iskunkestävyyttä huomattavasti. Aseta Sony Xperia XZ puhelin kiinni joko pehmeäpintaiseen tai kovamuoviseen suojakuoreen ja pidä laitteesi mukavan ohuena. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu normaalisti kuorten ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XZ suojakuoret

    Sony Xperia XZ suojakuoret lisäävät tyylikkyyttä puhelimeen. Sony Xperia XZ suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia XZ suojakuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä suojakuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Sony Xperia XZ suojakuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet suojakuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Suojakuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti suojakuoret pitävät Sony Xperia XZ puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Suojakuoret parantavat Sony Xperia XZ puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Sony Xperia XZ suojakuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    Sony Xperia XZ suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Sony Xperia XZ suojakuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät suojakuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei Sony Xperia XZ liu’u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät suojakuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Kova

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä