Xperia XZ / XZs Johdot, Kaapelit ja Laturit

Sony Xperia XZ Micro-USB C kaapelin avulla lataat ja synkronoit puhelimesi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Sony Xperia XZ puhelimen kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns normaali usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Sony Xperia XZ johdot, kaapelit ja laturit

    Sony Xperia XZ USB-C kaapelit mahdollistavat puhelimesi lataamisen ja synkronoinnin. Sony Xperia XZ USB-C kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Sony Xperia XZ USB-C kaapeleissa on kaikissa Sony Xperia XZ yhteensopiva USB-Cliitin, jonka voit liittää puhelimeesi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Sony Xperia XZ USB-C kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin.

    Sony Xperia XZ USB-C kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät USB-C kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Sony Xperia XZ USB-C kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Sony Xperia XZ USB-C kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Sony Xperia XZ USB-C kaapeleita on saatavilla monissa eri väreissä, joista kuitenkin mustat ja valkoiset kaapelit ovat kaikista suosituimpia. Muita suosittuja USB-C kaapeleiden värejä on esimerkiksi pinkki, vihreä, sininen, kulta ja hopea.

    Sony Xperia XZ USB-C kaapelit ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan. Tutustu USB-C kaapeleiden lisäksi myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä