Sony Xperia XA2 kuoret

Sony Xperia XA2 kuoret suojaavat puhelimesi kolhuja, pudotuksia ja likaa vastaan. Kun olet juuri ostanut uuden Sony Xperia XA2 puhelimen, kannattaa siihen hankkia suojakuoret mahdollisimman pikaisesti, jotta ikäviä yllätyksiä ei kerkeä tapahtumaan. Mikä olisikaan ikävämpää kuin uuden laitteen kolhiintuminen tai pahimmassa tapauksessa rikkoontuminen heti ensimetreillä? Onneksi toimitamme Sony Xperia XA2 kuoret ja muut lisätarvikkeet nopeasti suoraan kotiisi 1-3 arkipäivässä. Valitse käyttöösi esimerkiksi ultraohut Sony Xperia XA2 kuori ja yhdistä siihen näytön panssarilasi, niin puhelimesi säilyy ohuena, mutta iskunkestävänä. Tällä yhdistelmällä on laitteesi suojattu kauttaaltaan, eikä pieniä pudotuksia tarvitse säikähtää. Muistathan, että meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten posti- ja toimituskuluja ei meillä ole. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Xperia XA2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia XA2 kuoret turvaavat puhelimellesi pitkän iän

    Sonyn Xperia perhe sai jälleen uuden tulokkaan, kun Sony Xperia XA2 julkaistiin. Se on ulkoasultaan hieman uudenlainen, nimittäin muotoilu on kulmaton, jonka ansiosta puhelin istuu täydellisesti käteesi, mutta muistathan suojata Sony Xperia XA2:n kuitenkin kuorilla. Niiden avulla pidennät puhelimesi käyttöikää merkittävästi pidemmäksi. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia Sony Xperia XA2 suojakuoria, jotta löydät käyttöösi varmasti soveltuvimman vaihtoehdon. Valitse mustat, läpinäkyvät, siniset, pinkit tai kultaiset Sony Xperia XA2 kuoret ja teet siitä pirteästi erilaisemman.

    Kun hankit Sony Xperia XA2 puhelimeesi oikeanlaiset kuoret, voit olla varma, että se kestää ehjänä pitkään. Turvaa sinulle ja puhelimellesi pitkä yhteinen taival hankkimalla sen suojaksi joko kuoret tai suojakotelo. Kotelon hyvänä puolena on, että se suojaa myös näyttöä rikkoontumiselta. Käännä vain kansiläppä näytön päälle ja saat sen suojattua kotelon sisälle hyvinkin tehokkaasti.

    Haluan Sony Xperia XA2 suojakuoret, mutta millaiset?

    Sony Xperia XA2 kuoria valitessa kannattaa ensin miettiä mitä ominaisuuksia kuorelta tarvitsee. Jos haet mahdollisimman ohutta ja huomaamatonta suojaa, niin Ultraohut suojakuori on sinulle loistava valinta. Se on ainoastaan 0,5mm paksu ja läpinäkyvä, joten puhelimen oma design säilyy taustakuorta käytettäessä. Lisäksi se antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen puhelimeen.

    Jos taas tykkäät käyttää lompakko mallista Sony Xperia XA2 kuorta, johon saat kätevästi tärkeimmät korttisi mukaan, niin Dux suojakotelo on loistava valinta. Dux suojakotelo on muotoilultaan ohut, joten se ei kasvata laittee

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä