Xperia XA Urheilu & Ulkoilu

Sony Xperia XA puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Sony Xperia XA puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia XA Urheilu ja Ulkoilu

Sony Xperia XA -puhelimen näyttö on koko puhelimen levyinen, joten kehyksiä tuskin huomaa. Tämän ansiosta näyttö on maksimoitu suurentamatta itse puhelinta. Kaareva lasinäyttö mukautuu saumattomasti pyöristettyihin nurkkiin, ja Sony Xperia XA älypuhelin sekä näyttää että tuntuu miellyttävältä. Xperia XA tarjoaa jopa kaksi päivää kestävän akun yhdellä latauksella. Kuuntele enemmän musiikkia, puhu päivien ajan ja ole liikkeellä pidempään ilman huolia. Sony Xperia XA on kooltaan 143,6 x 66,8 x 7,9 mm kokoinen ja 137,4 gramman painoinen mobiililaite, jolla otat loistavat kuvat ja selaat nettiä näppärästi. 5.0 tuuman näyttö on HD näyttö 720 x 1280 pikselin tarkkuudella.

Sony Xperia XA urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Sony Xperia XA puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Sony Xperia XA käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Sony Xperia XA yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Sony Xperia XA urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Sony Xperia XA puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Sony Xperia XA on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelimen polkupyöräteline on huo

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä