Xperia XA Autoilutarvikkeet

Sony Xperia XA autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Sony Xperia XA autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia XA Autoilutarvikkeet

Sony Xperia XA -puhelimen näyttö on koko puhelimen levyinen, joten kehyksiä tuskin huomaa. Tämän ansiosta näyttö on maksimoitu suurentamatta itse puhelinta. Kaareva lasinäyttö mukautuu saumattomasti pyöristettyihin nurkkiin, ja Sony Xperia XA älypuhelin sekä näyttää että tuntuu miellyttävältä. Xperia XA tarjoaa jopa kaksi päivää kestävän akun yhdellä latauksella. Kuuntele enemmän musiikkia, puhu päivien ajan ja ole liikkeellä pidempään ilman huolia. Sony Xperia XA on kooltaan 143,6 x 66,8 x 7,9 mm kokoinen ja 137,4 gramman painoinen mobiililaite, jolla otat loistavat kuvat ja selaat nettiä näppärästi. 5.0 tuuman näyttö on HD näyttö 720 x 1280 pikselin tarkkuudella.

Sony Xperia XA autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Sony Xperia XA puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Sony Xperia XA puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Sony Xperia XA puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Sony Xperia XA puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Sony Xperia XA autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Sony Xperia XA puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Sony Xperia XA autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli tupak

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä