Xperia X Autoilutarvikkeet

Sony Xperia X autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi puhelimen autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Sony Xperia X autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia X Autoilutarvikkeet

Sony Xperia X puhelin houkuttelee erityisesti kahdella huippuominaisuudellaan: huikealla kamerasetillään ja parhaimmillaan jopa kahden päivän käyttöä kestävällä akullaan. Sinä saat seurata varjona kamerasi perässä, sillä Sony Xperia X:n valtavalla 23 megapikselin tarkkuudella kruunattu kamera reagoi ennen sinua ja tarkentaa älykkäästi myös silloin kun kohteesi temppuilee skeittilaudan päällä tai ottaa vauhdikkaita ensiaskeliaan. Uusimmat some-ilmiöt ja uutiset tiirailet terävinä Sony Xperia X puhelimen 5.0 tuuman Full HD -näytöltä, joka on tarpeeksi suuri koukuttavaan katseluun, mutta sopivan pieni kädellä tartuttavaksi (koko puhelimen mitat: 143 x 69 x 7,7 mm; 152g). Sony Xperia X on vaikuttava yhdistelmä tyyliä ja suorituskykyä.

Sony Xperia X autoilutarvikkeet helpottavat puhelimen käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Sony Xperia X puhelimestasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Sony Xperia X puhelimen näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Sony Xperia X puhelimen asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Sony Xperia X puhelimeen ja niitä on saatavana monen värisinä: mustana, valkoisen, vihreänä ja pinkkinä. Valitse pitkävartinen Flex 12, pienikokoinen Ghost tai jotain siltä väliltä, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi Sony Xperia X autoilutarvikkeeksi. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Sony Xperia X puhelimen takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

Sony Xperia X autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat puhelimesi akun täyteen ajomatkan aikana. A

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä