Xperia X Performance Kuulokkeet

Sony Xperia X Performance yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Sony Xperia X Performance puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia X Performance Kuulokkeet

Sony Xperia X Performance herättää huomion huikealla 23 megapikselin kamerallaan ja suorituskyvyllään, johon sen nimikin viittaa. Sony Xperia X Performance on valmistajan lippulaivapuhelin, joka tuo X:n huippuominaisuuksilla ladattuun pakettiin vielä lisää tehoa, vauhtia ja vastustuskykyä. Snapdragon 820 -suoritin ja tuki Cat9-yhteysnopeuksille ovat voimakas yhdistelmä, joka vauhdittaa yhtä lailla ohjelmien toistoa kuin monimutkaisten graafisten tiedostojen lataamista puhelimeen. Sony Xperia X Performance puhelimen 5 tuuman Full HD (1080 x 1920) -näyttöä, pyöristettyjä kulmia ja ohkaista runkoa kannattelee mielellään yhdellä kädelläkin (143,7 x 70,5 x 8,6 mm ja 165g). Sony Xperia X Performance on julkaistu vuoden 2016 kesällä.

Sony Xperia X Performance kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Sony Xperia X Performance käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Sony Xperia X Performance kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Sony Xperia X Performance kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Sony Xperia X Performance puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Sony Xperia X Performance kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään.

Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Sony Xperia X Performance kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Sony Xperia X Performance yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetett

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä