Xperia X Performance Flip Cover kotelot

Sony Xperia X Performance flip cover kotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja pitävät sen silti ohuena. Aseta Sony Xperia X Performance puhelin kiinni flip cover kotelon takaosaan ja käännä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu vaivattomasti kotelon ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia X Performance Flip Cover Kotelot

    Sony Xperia X Performance herättää huomion huikealla 23 megapikselin kamerallaan ja suorituskyvyllään, johon sen nimikin viittaa. Sony Xperia X Performance on valmistajan lippulaivapuhelin, joka tuo X:n huippuominaisuuksilla ladattuun pakettiin vielä lisää tehoa, vauhtia ja vastustuskykyä. Snapdragon 820 -suoritin ja tuki Cat9-yhteysnopeuksille ovat voimakas yhdistelmä, joka vauhdittaa yhtä lailla ohjelmien toistoa kuin monimutkaisten graafisten tiedostojen lataamista puhelimeen. Sony Xperia X Performance puhelimen 5 tuuman Full HD (1080 x 1920) -näyttöä, pyöristettyjä kulmia ja ohkaista runkoa kannattelee mielellään yhdellä kädelläkin (143,7 x 70,5 x 8,6 mm ja 165g). Sony Xperia X Performance on julkaistu vuoden 2016 kesällä.

    Sony Xperia X Performance flip cover kotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Sony Xperia X Performance flip cover kotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia X Performance flip cover kotelot toimivat kuten kansio: puhelin asetetaan paikoilleen ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle, mikä on helppo kääntää auki käytettäessä puhelimen näyttöä. Sony Xperia X Performance kiinnitetään tyypillisesti flip cover kotelon kovamuovisten reunuksien väliin tai pehmeään tpu geeliseen kehikkoon. Flip cover kotelot suojaavat Sony Xperia X Performance joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Sony Xperia X Performance on hyvä suojata joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta puhelinta tai näyttöä tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Sony Xperia X Performance puhelimen herkin kohta, joten flip cover kotelo antaa sille hyvän suojan, e

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä