Xperia M5 Varavirta

Sony Xperia M5 varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Sony Xperia M5 puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia M5 Varavirta Voimapankit

Sony Xperia M5 on varustettu kahdella loistavalla kameralla. Takaa löytyy upea 21.5 megapikselin kamera ja etupuolelta tarkka 13 megapikselin kamera LED-valolla, jolla voit ottaa upeita selfie-kuvia. Etukamerassa on myös automaattinen tarkennus ja Full HD -videokuvaus. Sony Xperia M5 latauspaikassa ei ole enää häiritsevää ja helposti hajoavaa suojusta, mutta puhelin on silti veden- ja pölynkestävä. Sony Xperia M5 on 5,0 tuuman näytöllä varustettu 145 x 72 x 7,6 mm kokoinen ja 142,5 g painoinen laite. Sony Xperia M5 puhelimen näytössä on 1080 x 1920 pikseliä, joten siltä on ilo katsoa esimerkiksi laadukkaita kuvia, somea tai Netflixiä.

Kun Sony Xperia M5 puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Sony Xperia M5 varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Sony Xperia M5 puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Sony Xperia M5 latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Sony Xperia M5 varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Sony Xperia M5 varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Sony Xperia M5 puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täyteen, kun taas suurimmilla varavirtalähde voimapankeilla lataat puhelimesi useamman kerran tyhjästä täyteen. Tietenkin suuremman tehon sis&aum

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä