Xperia M5 Kuulokkeet

Sony Xperia M5 yhteensopivat kuulokkeet takaavat, että voit nauttia musiikista missä tahansa. Musiikin kuuntelu tai elokuvien katsominen Sony Xperia M5 puhelimen näytöltä on huomattavasti miellyttävämpää, kun korvissa on kunnon kuulokkeet. Erilaisiin käyttötarpeisiin, kuten urheiluun ja elokuvien katselemiseen, on hyvä olla erilaiset kuulokkeet. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia M5 Kuulokkeet

Sony Xperia M5 on varustettu kahdella loistavalla kameralla. Takaa löytyy upea 21.5 megapikselin kamera ja etupuolelta tarkka 13 megapikselin kamera LED-valolla, jolla voit ottaa upeita selfie-kuvia. Etukamerassa on myös automaattinen tarkennus ja Full HD -videokuvaus. Sony Xperia M5 latauspaikassa ei ole enää häiritsevää ja helposti hajoavaa suojusta, mutta puhelin on silti veden- ja pölynkestävä. Sony Xperia M5 on 5,0 tuuman näytöllä varustettu 145 x 72 x 7,6 mm kokoinen ja 142,5 g painoinen laite. Sony Xperia M5 puhelimen näytössä on 1080 x 1920 pikseliä, joten siltä on ilo katsoa esimerkiksi laadukkaita kuvia, somea tai Netflixiä.

Sony Xperia M5 kuulokkeet takaavat musiikkinautinnon missä tahansa. Kuulokkeet ovat Sony Xperia M5 käyttäjän vakiovalinta musiikin kuuntelussa ja elokuvien katselussa. Musiikin kuuntelu rentouttaa tai piristää erilaisissa tilanteissa, joten hyvät Sony Xperia M5 kuulokkeet ovat hintansa väärti. Eri tilanteissa tarvitset erilaiset Sony Xperia M5 kuulokkeet: urheiluun urheilu- tai sankakuulokkeet, toimistotyöskentelyyn korvan peittävät umpikuulokkeet ja kaupungille langattomat bluetooth nappikuulokkeet. Kuulokkeet soveltuvat käytettäväksi erinomaisesti Sony Xperia M5 puhelimen kanssa. Muistathan kuitenkin laittaa Sony Xperia M5 kuulokkeet koteloon, että laitteet pysyvät ehjänä pidempään.

Kuulokkeet on varustettu tyypillisesti kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joten ne toimivat yhdessä Sony Xperia M5 kanssa tarvittaessa myös handsfreenä, mikä onkin oiva apuväline autoiltaessa. Sony Xperia M5 yhteensopivat kuulokkeet ovat saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, sinisenä, pinkkinä, vihreänä, hopeana ja harmaana, joista suosituin väri on tietenkin musta. Korvan päälle asetettavat Sony Xperia M5 kuulokkeet ovat lähtökohtaisesti parhaita ääneltään ja miellyttävimmät päässä, minkä lisäksi ne vaimentavat ulkoisia ää

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä