Xperia M5 Flip Cover kotelot

Sony Xperia M5 flip cover kotelot suojaavat puhelimen joka puolelta ja pitävät sen silti ohuena. Aseta Sony Xperia M5 puhelin kiinni flip cover kotelon takaosaan ja käännä kansiläppä suojaamaan puhelimesi näyttöä. Näppäinten, liitäntöjen ja kameran käyttö onnistuu vaivattomasti kotelon ollessa paikoillaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia M5 Flip Cover Kotelot

    Sony Xperia M5 on varustettu kahdella loistavalla kameralla. Takaa löytyy upea 21.5 megapikselin kamera ja etupuolelta tarkka 13 megapikselin kamera LED-valolla, jolla voit ottaa upeita selfie-kuvia. Etukamerassa on myös automaattinen tarkennus ja Full HD -videokuvaus. Sony Xperia M5 latauspaikassa ei ole enää häiritsevää ja helposti hajoavaa suojusta, mutta puhelin on silti veden- ja pölynkestävä. Sony Xperia M5 on 5,0 tuuman näytöllä varustettu 145 x 72 x 7,6 mm kokoinen ja 142,5 g painoinen laite. Sony Xperia M5 puhelimen näytössä on 1080 x 1920 pikseliä, joten siltä on ilo katsoa esimerkiksi laadukkaita kuvia, somea tai Netflixiä.

    Sony Xperia M5 flip cover kotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Sony Xperia M5 flip cover kotelot ovat oiva tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Sony Xperia M5 flip cover kotelot toimivat kuten kansio: puhelin asetetaan paikoilleen ja kansiläppä taittuu puhelimen näytön päälle, mikä on helppo kääntää auki käytettäessä puhelimen näyttöä. Sony Xperia M5 kiinnitetään tyypillisesti flip cover kotelon kovamuovisten reunuksien väliin tai pehmeään tpu geeliseen kehikkoon. Flip cover kotelot suojaavat Sony Xperia M5 joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Sony Xperia M5 on hyvä suojata joka puolelta, koska tällöin puhelimen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta puhelinta tai näyttöä tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Sony Xperia M5 puhelimen herkin kohta, joten flip cover kotelo antaa sille hyvän suojan, etenkin käytettäessä yhtä aikaa suojalasin kanssa.

    Sony Xperia M5 flip cover kotelot ovat kätevä tapa suojata puhelin, sillä ne pitävät puhelimen ohue

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä