Sony Xperia M5 kuoret

Sony Xperia M5 kuoret sopivat tyylikkään puhelimen kaveriksi hienosti ja saat niiden mukana hyötyjä, joiden tarvitsemista et ole aikaisemmin osannut ajatellakaan. Monille on varmasti tuttu tilanne, kun taskut ovat suorastaan ahdistavan täynnä avaimista, lompakosta ja puhelimesta. Eikö olisikin näppärää, että voisit kuljettaa lompakon sisältöä puhelimen kotelossa? Kun valitset itsellesi korttipaikalliset Sony Xperia M5 kuoret, kuljetat lompakon sisällön kätevästi ja kompaktisti. Voit myös valita, minkä väriset Sony Xperia M5 kuoret olisivat sinun silmääsi miellyttävät. Ovatko mustat, valkoiset, siniset, punaiset vai pinkit Sony Xperia M5 kuoret sinun valintasi? Kun teet tilauksen, sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia postikuluja, koska toimituskulut ovat 0€. Toimitamme Sony Xperia M5 kuoret ja muut tuotteet suorastaan salamannopeasti 1-3 arkipäivässä.

Xperia M5

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Onko Sony Xperia M5 älypuhelin pakko suojata kuorilla?

    Ennen oli helppoa, kun Nokian näppäinkännyköiden suojausta ei tarvinnut miettiä. Vaikka olisit tipauttanut sen monta kertaa tai paiskannut seinään, niin puhelimelle ei käynyt mitään. Kuoria ei edes myyty, jos ei lasketa, että muutamille malleille pystyi ostamaan vaihdettavan takakuoren. Nyt kuitenkin ajat ovat muuttuneet, eikä Xperia M5 tai muutkaan nykyaikaiset älypuhelimet kestä samanlaista kohtelua. Tullaankin kysymykseen, että onko puhelin pakko suojata? Sony Xperia M5 ei ole pakko suojata, niin kuin mitään muutakaan älypuhelinta, mutta se on erityisen suotavaa ja suosittelemme sitä, jotta ei tarvitse oppia kantapään kautta. Kyllä se harmittaa, kun upouuden Sony Xperia M5 laitteen tiputtaa muutaman kerran ja pian se onkin jo entinen, koska et vaivautunut ostamaan siihen kuoria.

    Jo pelkillä kuorilla tuot Xperia M5 laitteellesi turvallisuutta, mutta varmasti tunnet jonkun kuka on joutunut käymään vaihdattamassa älypuhelimensa näytön. Se ei ole halpaa puuhaa ja se on estettävissä, kun hankit Xperia M5 näytön panssarilasin. Näytön panssarilasi on edullinen vakuutus suojaamaan laitteen herkimmän osan, eli näytön. Suojalasi ei haittaa millään tavalla näytön käyttöä ja tuntuma säilyy aivan samanlaisena, kuin ilman lasia. Suosittelemme suojalasia käytettäväksi kaikkien kuorien lisänä ja näin Xperia M5 laitteesi on kauttaaltaan suojattu.

    Minkälaiset Xperia M5 kuoret valitsen? 

    Valitse Xperia M5 laitteellesi juuri sinun näköisesi kuoret, jotka miellyttävät itseäsi ja täyttävät tarpeesi. Xperia M5 kuorien kattavan valikoiman löydät sivustoltamme helposti ja tutustumalla eri vaihtoehtoihin saat ideaa millaiset kuoret sopivat

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä