Xperia M4 Aqua Varavirta

Sony Xperia M4 Aqua varavirtalähde voimapankki on oiva apuväline, mikäli tarvitset puhelimen akkuun lisää virtaa. Varavirtalähde voimapankkia on helppo kuljettaa Sony Xperia M4 Aqua puhelimen kanssa joko taskussa, laukussa tai repussa, sillä ne ovat pienikokoisia laitteita. Lataa puhelimesi täyteen missä tahansa, liikkeessä tai paikallaan. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia M4 Aqua Urheilu ja Ulkoilu

Sony Xperia M4 Aqua tarjoaa Sonyn parasta kameratekniikkaa. Vesitiiviissä kamerapuhelimessa on 13 megapikselin pääkamera, jonka automaattisella optimointi-ominaisuudella saat ensiluokkaisia valokuvia todella helposti. Puhelimen 5 megapikselin etukameralla hoidat videopuhelut kätevästi. Sony Xperia M4 Aqua -puhelimessa on suuri ja kirkas 5 tuuman teräväpiirtonäyttö. Kiireisiin päiviin helpotusta tuo puhelimen pitkään kestävä akku. Sony Xperia M4 Aqua puhelin on myös nopea käyttää 64-bittisen kahdeksanydinsuorittimen ansiosta. Voit käyttää samanaikaisesti useita sovelluksia, selailla nettiä ja suoratoistaa videota. Multitaskaaminen ei ole siis mikään ongelma! Sony Xperia M4 Aqua on 145,5 x 72,6 x 7,3 mm kokoinen ja 136 g painoinen.

Kun Sony Xperia M4 Aqua puhelimestasi loppuu akku, on varavirtalähde voimapankki oiva pelastus. Sony Xperia M4 Aqua varavirtalähde voimapankki on yksinkertainen ja näppärä tapa saada laitteeseesi lisää virtaa oman akun loppuessa. Varavirtalähde voimapankki on helppo ottaa mukaan mihin tahansa, koska sen sujauttaa helposti taskuun, laukkuun tai reppuun. Sony Xperia M4 Aqua puhelimen varavirtalähde voimapankki yhdistetään tavallisella latauskaapelilla puhelimeen, painetaan varavirtalähde voimapankki päälle ja nautitaan taas hetki pidempään puhelimen käytöstä. Varavirtalähde voimapankki ladataan paketin mukana tulevalla latauskaapelilla esimerkiksi verkkovirrasta tai usb-portista. Varavirtalähde voimapankissa voi käyttää Sony Xperia M4 Aqua latauskaapelia, paketissa mukana olevaa kaapelia tai ihan mitä tahansa muutakin yhteensopivaa kaapelia.

Sony Xperia M4 Aqua varavirtalähde voimapankit ovat eri kokoisia ulkoisilta mitoiltaan, teholtaan ja eri värisiä. Pienimmät Sony Xperia M4 Aqua varavirtalähde voimapankit alkavat noin 2000 mAh koosta ja suurimmat ovat yli 10000 mAh. Pienimmillä varavirtalähde voimapankeilla lataat Sony Xperia M4 Aqua puhelimen noin yhden kerran tyhjästä täytee

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä