Xperia M4 Aqua Urheilu & Ulkoilu

Sony Xperia M4 Aqua puhelimen kanssa liikkuva ihminen tarvitsee avukseen urheilu- ja ulkoilutuotteita, jotka helpottavat laitteen kuljettamista mukana kaikista eksoottisimpiinkin paikkoihin. Urheilu- ja ulkoilutuotteet kuljettavat Apple iPhone puhelimesi vyötäröllä, käsivarressa tai polkupyörässä, joten pysyt koko ajan kartalla, missä olet menossa, eikä roiskeetkaan ole ongelmana. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!
Lue lisää

Sony Xperia M4 Aqua Urheilu ja Ulkoilu

Sony Xperia M4 Aqua tarjoaa Sonyn parasta kameratekniikkaa. Vesitiiviissä kamerapuhelimessa on 13 megapikselin pääkamera, jonka automaattisella optimointi-ominaisuudella saat ensiluokkaisia valokuvia todella helposti. Puhelimen 5 megapikselin etukameralla hoidat videopuhelut kätevästi. Sony Xperia M4 Aqua -puhelimessa on suuri ja kirkas 5 tuuman teräväpiirtonäyttö. Kiireisiin päiviin helpotusta tuo puhelimen pitkään kestävä akku. Sony Xperia M4 Aqua puhelin on myös nopea käyttää 64-bittisen kahdeksanydinsuorittimen ansiosta. Voit käyttää samanaikaisesti useita sovelluksia, selailla nettiä ja suoratoistaa videota. Multitaskaaminen ei ole siis mikään ongelma! Sony Xperia M4 Aqua on 145,5 x 72,6 x 7,3 mm kokoinen ja 136 g painoinen.

Sony Xperia M4 Aqua urheilu- ja ulkoilutuotteet helpottavat puhelimen käyttöä ja mukanaoloa urheilu- ja ulkoilutilanteissa. Urheiltaessa ja ulkoiltaessa Sony Xperia M4 Aqua puhelin on hyvä pitää mukana, koska siitä voi kuunnella musiikkia tai mitata kuljettua matkaa. Jotta puhelinta saisi kuljetettua kätevästi mukana tarvitsee jokainen moderni Sony Xperia M4 Aqua käyttäjä urheiluun ja ulkoiluun soveltuvia lisätarvikkeita, kuten urheilukuulokkeet, käsivarsikotelon, puhelimen polkupyörätelineen, vyötärölle asetettavan juoksuvyön tai vesitiiviin puhelinpussin.

Sony Xperia M4 Aqua yhteensopivat urheilukuulokkeet voivat olla langattomat bluetooth tai langalliset kuulokkeet. Tärkeintä on, että Sony Xperia M4 Aqua urheilukuulokkeet pysyvät paikallaan koko urheilusuorituksen ajan. Usein urheilukuulokkeissa on korvien taakse menevät sangat, jotka helpottavat niiden paikallaan pysymistä. Käsivarsikotelo kiinnitetään tarrakiinnityksellä olkavarteen ja se pitää Sony Xperia M4 Aqua puhelimen jämäkästi paikallaan, niin lenkin kuin pyöräilynkin aikana. Sony Xperia M4 Aqua on helppo asettaa käsivarsikoteloon, vaikka suojakuorenkin kanssa. Pyöräiltäessä puhelim

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä